А ТФТ матрица ставали? Моят е с такава.............а иначе за очите не трябва да е ЕнТи матрицата на монитора ...за почти задъ;жително Аипиес ....![]()
А ТФТ матрица ставали? Моят е с такава.............а иначе за очите не трябва да е ЕнТи матрицата на монитора ...за почти задъ;жително Аипиес ....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами това не знам дали за монитор става въпрос тфт ....
за псто знам че са тиен ,пивиеи ,и аипиес .....
и за над 4 ,5 часа работа на ден не трябва да е обикновена ,демек тиен .....
сега са загледах даже ...например така ги пишат в магазина :
монитор 19 инча S-PVA TFT LCD
и обикновената :
Резолюция: 1680х1050 (16:10)
Матрица: TN ....
-----------------------------------------------------
значи тез трите горе са LCD технологии
обаче има и TFT които маи са на друг принцип ....
обаче що в някои магазини ги дават заедно TFT i LCD за един монитор , не е много ясно .....
някои ко знае нещо да каже....![]()
Последна редакция от stts : 30-04-2014 на 21:46
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
nnikos (30-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря за подробния отговорами това не знам дали за монитор става въпрос тфт ....
за псто знам че са тиен ,пивиеи ,и аипиес .....
и за над 4 ,5 часа работа на ден не трябва да е обикновена ,демек тиен .....
сега са загледах даже ...например така ги пишат в магазина :
монитор 19 инча S-PVA TFT LCD
и обикновената :
Резолюция: 1680х1050 (16:10)
Матрица: TN ....
-----------------------------------------------------
значи тез трите горе са LCD технологии
обаче има и TFT които маи са на друг принцип ....
обаче що в някои магазини ги дават заедно TFT i LCD за един монитор , не е много ясно .....
някои ко знае нещо да каже....
Моя е такъв http://www.amazon.com/Acer-ET-WH3HP-.../dp/B0037E0AME
За сега уж съм доволен, пък колко е вреден ще разбера, ако вдигна диоптъра![]()
ами няма да има много значение де , ако се стои два три часа дневно само ......иначе за повече трябва се замисли човек .......
![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Два три часа стоиш и три четери седиш и после се замислиш.................................. .................................................. ...
За какво ти е да спиш, по-добре седи да отиграеш японската сесия.Забелязал съм дори, че като седиш повече на компа, после не може да се заспи веднага ... поне при мен е така ...![]()
За мен общо взето ефективна е от 9 до 11-12 и ако има нещо интересно от 16 -18 вечерта общо взето само слаба ракия щото се разсейвам въпреки че има движения около 21 и после при затварянето
Е то има хора, които са просто по-продуктивни вечерта например.Ооо спането ми е болния проблем. Така си разбих режима, че трудно заспивам преди 2-3 часа през нощта, а сутрин преди обяд съм като парцал.