ща додат,ша додат ,тръгнали са вече паричките,ама да не стане така,че целокупния български народ
да ги плаща тия парички,че натам вървят нещата.......
ща додат,ша додат ,тръгнали са вече паричките,ама да не стане така,че целокупния български народ
да ги плаща тия парички,че натам вървят нещата.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То хубаво съветва ЕК, ама в туй разкрачено положение на какво основание да си предявиш претенциите, след като банката е под надзор и текат някакви срокове.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
веждито вероятно вече е пуснал десетина таквиз исковеза честно изкарания милион, който преждевременно му е отнет - изтръгнат от ръчичките по най-безмилостния и брутален начин
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
иначе са много добри в съветите,тия от ЕС,но когато реално трябва някаква помощ от тях
никакви ги няма,имам предвид наводненията............
Чаках го аз него да се самоубие, ама нъцки само плаши гаргите, пък гледам и малко терминология вкарва, скоро сигур някой ще го светне че американския адвокат трябва да има права за европата
е разбира се, че целиот български народ ще плати.. не е много справедливо ама аз не виждам как ще ми върнат обратно паричките от джобовете на Прасето и бившия Банкер №1 на държавата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
е как... нали помогнаха от Европейската Комисия - одобриха няколко милиарда от резерва да отидат у ПИБ-то да може делянчо, дюганчо и компания да си ги разделятбаш добре си помогнаха... аз не виждам ко повече може да искаме от тях
![]()
или пък трябва да накарат Барека да си накара всички застъпници (40 000 по официални данни) да му върнат средно по 50 лефа, за да мое пък той да ги върне на Цветан Василев..![]()
Добре , бре Дизелче, как си го представяш принтиш си статийката от сайтчето и евродирективата , пишеш една молбичка пратете ми щото така и така и си взимаш парите...........
А на практика какво става, има едни квесторите дето пишат едни доклади, после едни оядени банкери ще умуват как да постъпят и кое е политически коректно спрямо настоящата власт и в зависимост кой чия марионетка е.
И ти седиш и си викаш тия трябва веднага да им платят щото там тъй пише- ама те не рлащат, почваш едниконсултации с адвокати - добре си им дошъл
почваш там едни плащания и завеждаш дело, за ориентация средна хубост адвокат ако спазариш на хилядарка на инстанция си е ок, няма начин да не те набутат с някоя друга експертизка със стартова ценичка от 200 нагоре и може и повечко експертизи и почваш да се съдиш, адвокати ти , пресата, вички около теб викат прав си и ти си прав и тръгваш тъй по инстанциите и да биеш глава в стената.
А то си е простичко- тоя дето трябва не може напише един доклад като хората, а тоя дето е одобрил тоя мединия не смее да вземе решение какво прави , за да си продължи по пътечката.
То и добре че не влезе туй законче за писането за баМките мина само на първо четене, че току виж решили, че и ние тук докат си чешем клавиатурите увреждаме имиджа на банковата система.