Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Видях сега че си писал в онази тема по въпроса.
2000 хилки са си добри кинти,не бива да ги прежалваш и не е само заради парите въпроса,дори те са на второ място.
Да видим какво ще стане...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кура, и какво? на новини влизате с минимални обемчета чрез инстата ли?ем зависи колко пари... ако са повечко - вероятно ще заиграе някое правило... ку са десет-двайс лефа - може и да мине
ами ти с тези 9хиляди,не те ли сърбят пръстчетата?![]()
Днес златото даде 10 процента и нямам причини да съм недоволен от него. Другата седмица пак ще го мислим.![]()
Нито за миг не ми е минавало мисълта за прежалване. Не поради друга причина, а поради твърдата ми убеденост, подкрепена с неопровержими факти, че не съм нарушил нито едно правило и съм санкциониран абсолютно несправедливо и необосновано. Парите, като стойност не са малко. Зад тях са две години и кусур време във форума, но наистина не са основният ми движещ мотив в конкретния случай.
А и никога не съм си оставял магарето в тръните, особено пък когато съм тотално прав.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Съгласен съм с теб.Нито за миг не ми е минавало мисълта за прежалване. Не поради друга причина, а поради твърдата ми убеденост, подкрепена с неопровержими факти, че не съм нарушил нито едно правило и съм санкциониран абсолютно несправедливо и необосновано. Парите, като стойност не са малко. Зад тях са две години и кусур време във форума, но наистина не са основният ми движещ мотив в конкретния случай.
А и никога не съм си оставял магарето в тръните, особено пък когато съм тотално прав.
Тук май само аз нямам бонус сметка.![]()
Нито за миг не ми е минавало мисълта за прежалване. Не поради друга причина, а поради твърдата ми убеденост, подкрепена с неопровержими факти, че не съм нарушил нито едно правило и съм санкциониран абсолютно несправедливо и необосновано. Парите, като стойност не са малко. Зад тях са две години и кусур време във форума, но наистина не са основният ми движещ мотив в конкретния случай.
А и никога не съм си оставял магарето в тръните, особено пък когато съм тотално прав.
Emil Enchev, какво ти е мнението за златото? Дали ще бие 1300 другата седмица, защото тази вече я броя за приключила!![]()
А що нямаш, ... $400 заготовка за още няколко по толкова - на боклука ...?
Погледни по този начин на нещата ...
----------
Мнението ми е миродавно само в рамките на конкретните ми сделки. А имайки предвид, че работя на фреймове до М5 - изобщо не ме интересува, какво ще бие, нито пък накъде или докъде ще ходи ... Важното за мен, като тръгне накъдето му се ходи, аз да съм с него ...
Видях те, че се чекнеш с Дакса, ... един съвет - тук не е гот за него. Препоръчвам ти петрола.![]()
Основното е че аз с чужда пита помен не правя.
Не пиша и в този форум заради бонус.
Тия пари които ми е бонуса сега ги щтракам за два три дни макс на среброто с начален капитал 480 гущера,та за чии ми е някакъв джоб пара бонус,важното е търговийката да върви аз ще си ги изкарам бърже.
А и с моята нахална тактика ще ме резнат отма като умножа сметката няколко пъти за месеца.![]()