е нормално сега сигурно повече се стараештака че е било за добре
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по-скоро старанието от тогаз почна да дава резултати вечеи бая неща вече има дет тогаз се мъчих да ги правя, а сега вече са ми станали навици и ежедневие
ината и непукизъма си казват думата евентуално
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма проблем да не нараства капитала с чужди пари и с прекалено бързи темпове.
Аз съм достатъчно бърз така или иначе,а пък с нарастването на капитала респективно ще нараства и опита което е важно особенно когато се стигне до седем цифрена сметка и работата хич не е шега вече.
Всичко с времето си и стъпка по стъпка ще се случи,сега ще си открия една нова банкова сметка като касичка да служи и ще си събирам парички в нея за стартова пет цифрена сметка при сериозен брокер когато дойде времето да се занимавам само с Форекс.
занаята кът се понаучи - другото лесно вечеза добра инвестиция капитал винаги ще се намери
важното е работата да се свърши докът се изгради таз добрата инвестиция
че инак се налива у каца без дъно капиталя реално
![]()