Страстбург ще има да го чака веждичката и останалите, първо трябва изчерпят съдебната система в бг че да стигнат до там.
----------
Това твое съждение с какви факти можеш да подкрепиш.Jawor
Управителния съвет на този фонд се избира от парламента управляващите партии, ясно е че са назначили тяхни хора които си държат парите в банката на властта след като тя ги е избрала
99% парите на фонда са били в КТБ, той затова отказва да разкрие в коя банка са му парите, изгоряха и там
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Все пак това са свидетелски показания,а ако има и някой подписан документ.........няма съд който да го игнорира.........
ако се докаже такава практика в управлението на банката,миноритарните акционери имат сериозни козове да осъдят мажоритарния собственик и да му придобият дяловете.......
друг е въпроса дали са искали или ще искат(нещо което упорито се крие за сега) да я оздравят и да заработи .................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
решението е всичките барабар с искров, цецко, делянчо и "големите" дет са депозирали да ги съберат у бамката, да заключат врати и прозорци и да и драснат клечкатаи след туй да се мине с булдозерите няколко пъти
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (03-08-2014)
Не дей тъй....................сградата е скъпа.......................
.......................
Дотук имаме няколко версии , а дали това не е било сценарий и за взимане на бизнеса, ама не са го написали добре и сега се е объркал.
Но в мен си остава впечатлението ,че таз конкретно банка си е поръчана с няколко цели ,, отстрелване на ключов играч на бг олигархическата сцена и прилапване на бизнеса му, туширане на влиянието му , което би имал при нови избори и отрязване на подкрепа към определени политически цели.
Обаче работата много се разсмърдя.
.......
А като бизнес предполагам, че дереджето е като по другите банки.
На мен пък ми е интересно защо затвориха Кредиагрикол - значи единствнеия мотив е, че собственика на двете банки е един и същи - кредиагрикол определено няма влошени показатели, няма липса на ликвидност, въобще няма никакви финансови показатели, които да налагат въвеждането на надзор.
Точно от тук идват мислите на хората, че се разчистват някакви сметки.
Аз предлагам Кура да го направим премиер.
Политическите му възгледи са максимално прости и ефективни.![]()
Така е но,тя е в активите на КТБ...............На мен пък ми е интересно защо затвориха Кредиагрикол - значи единствнеия мотив е, че собственика на двете банки е един и същи - кредиагрикол определено няма влошени показатели, няма липса на ликвидност, въобще няма никакви финансови показатели, които да налагат въвеждането на надзор.
Точно от тук идват мислите на хората, че се разчистват някакви сметки.
нали имаше някакъв сценарий за одържавяване и прехвърляне на сметки от КТБ в нея като по този начин да се даде възможност на общините и държавните фирми да си ползват средствата,но явно се стигна до юридическа недопустимост и се отказаха.........
Че да не е за сефте с ударната сила на държавата да се разчистват сметки по бизнесите, на ниското ниво е данъчна проверка да те замотат, оплакване в икономическа полиция с някое полицайче дет да те натиска нещо и са те привиква неформално.
Има някакви извадки от тоз доклад за банката по нета, колко са достоверни незнам, ама навсякъде се говори за лоши практики- е лошата практика какво е едно нищо, няма никаква конкретика в тоз доклад, от типа това вътрешно правило е в разрез с тоз нормативен документ.
Лоша практика спрямо провизирането на кредитите, а има ли модел коя е добрата практика.
А за лошите практики на банките спрямо клиентите с кредитите и още ред други порочни нещица.
Пък в същото време пак в туй докладче се мятат някакви цифри дето примерно аз като човек имаш някаква да речем прилична финансова култура не виждам нищо притеснително.
Е как да си мисля друго.
..........
По същия сценарий дали не можеше да бъде ЦКБ например, която е собственост също на групировка и всяка друга българска частна банка.