нали за милиарди се говореше у цецковата бамка, сега нещо много намалили мизатаили то милярдите беше само да може да барнат от резерва или от заеми повечко и да си ги разделят допълнително докът върви надзора още
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
вече 43 дена минаха и аз още чакам да си получа гарантирания депозит от нефалирата и стабилна банка, или от Фонда дето има много пари в него..
за сега ми дават да тегля само Доклади и Одити..
лошото е, че с тоз Одит нито мога хляб да си купя, нито сметката за ток да си платя, нито заема към комшията да върна..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Има и по-лошо,.............добре че не си на мястото на Веждичката ..........................
...........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дори стигат и за гаранция от 100 000 лв. а не евро.. нали във Фонда имало 2,1 млрд пък гарантираните депозити били 3,7 млрд.. ми изплатете поне половината депозити.. даже по-голямата част..аз ако трябва да чакам да се установи кои кредити са събираеми и после да се съберат, ехееее...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Тя първоначалната идея на закона беше да се гарантират 100 000 лв. т.е. 50 000 евро, но после се направиха на ларж политиците и увеличиха мизата!
По принцип ние сме във валутен борд и би трябвало да има строг контрол и надзор над банките! Досега никой не го е казал (или не съм го чул), но е пълен абсурд по време на
валутен борд да има проблем с която и да е банка! Това значи, че БНБ не си е свършила работата и ръководството на борда буквало е проспало някои събития!![]()
Не съм чул подобни коментари, макар че редовно гледам ТВ. 100 K в евро е ОК, макар и много от големите вложители в КТБ да са имали много повече депозирани, а някой от тях изкарани с честен труд.
Да не забравяме, че и Костов е едър вложител в КТБ и няма да се задоволи само с 100К в евро или лв.
Той всички ги плашеше с голям отпор и бунт на вложителите със засегнати интереси.
Тези дни не е гостувал като "анализатор" на ситуацията около КТБ в ТВ студията.
то, че е така така е.. някъде четох, че кеша там бил само 700 милиона.. ама просто се дразня от изказванията на политиците как всичко е "цветя и рози"..... и как всеки ден дават различни обещания.. ама обещания къща не хранят..
Там има много фирмени пари, които ще изгорят и то на разни "правилни" фирми! Това искат да спасят, а ни будалкат, че са спестявания на граждани.
Нали се оказа, че от 2 милиона и половина пенсионери само 6000 имали да получават пенсии там! Сметнете колко е като процент!![]()