Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
presptc, засега не ми трябват никакви чужди капитали, инвеститори и такси за signal provider - не искам да си усложнявам и без това достатъчно сложния ми живот. Искам само спокойствие, за да мога да се съсредоточа върху собствената ми търговия.Щом толкова си си повярвала пусни някоя от успешните си сметки в myforexbook например. Може и да се намерят инвеститори. Може и signal provider да станеш (срещи малък абонамент) с тази твоя пословична успеваемост
Само пари на заем не вземай за търговия, че почти сигурно заминават (личен опит).
Сори за личния ти опит със заемите; аз по принцип заеми не взимам.
Последна редакция от Eli2356 : 30-10-2014 на 21:49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ти си знаеш.
Не споменах и писането във форума като източник на капитал за търговия, но то е ясно. Да са живи и здравинашите хора...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (30-10-2014)
ха ха... Това е Божа работа - Бог дал, Бог взел - каквото Той реши.Така е и във всеки друг бизнес, не само при нас, колкото и да се мислим за знаещи и можещи.
Като оставим настрана, че често самите ние сме си виновни.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
.. Звездолине, отде ги измисляш тия? Много обичам хора, които ме разсмиват, особено в дни като днешния, дето ми е едно такова сиво, мрачно и подтиснато като времето навън - някаква летаргия ме е обзела... пък и не търгувам, понеже нали гледам да ликвидирам последните сделки. Чакай да видя по другите теми какви си ги ръсил.
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
да ореш нивата всеки ден , не е лесна работа , да така еТрейдингът е работа, бре Олег! Работа и то тежка .................................![]()