Май туй беше за днес.Евентуално към 17,00 часа има новини от Америка и тогава да пусне още малко,ама ме съмнява.
Май туй беше за днес.Евентуално към 17,00 часа има новини от Америка и тогава да пусне още малко,ама ме съмнява.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От единият 17 от другият 8 за последната година. Но това не е толкова важно. Това е инвестиция, а Форекса ежедневен бизнес, който трябва да те храни, ако се занимаваш сериозно с него. Тъпо е да се държи 3 фигури загуба, с надеждата, че ще върне. Дори и да държи сметката, хладилник не се пълни с надежди и прогнози![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
PRASXO ,,,ПРАСЬО въпреки недостатъците си е умно ЖИУОТНО !!!
1,3408 падне ли ще има ела здравей ЛЕГЕНДАРНО
1,333333333333333333333333333333333333!!!!
)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
))
))) Фицкааааа, ко да са праи .... тряа да слушаш Дизела
)
При него Совите не са квото СА ....
И тва 1.3380000 дет го казваш си е БИЧО ..... всъщност е 1.53535353
Ми клатна си го и сега ще продължаваме, нали! Аз щото там за 1000 пипса дето беше играя, нали, ако може де, колко му е![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12 (29-07-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Бачкоооооооооооооооо имам ново питанъеКолко поредни станаха загубите на Уефски от ЦСКА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bobi3x (30-07-2014)