Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Супер снимка, браво! Онагледи ситуацията, ама чак толкова ли да е зле![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми точно така си е - седят хората почти в безтегловност и се чудят кога ще им поднесат почва под краката (собствените им парички) - факт е обаче, че не се знае точно кога.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
маста, с този фотос даваш лоши идеи на колегата пенманИ тоз клетник имал......................................
[img]http://s16.postimg.org/5tx4w9bc5/image.jpg![]()
![]()
![]()
Преди малко се връщам от пазар в Билла. Когато го откриха преди години в магазина работеха млади хубави момичета и момчета. Да ти е кеф да пазаруваш. Сега са лелки и бабки, а днес забелязах и 30% персонал от малцинствата.
----------------------------------------------------
Ми то закона си дейсва бе
Нищо че не твърд
Той не е от тез закони дето ги мислят из събранието![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
penman (28-07-2014)
вероятно защото заплатите им са толкоз големи, че младите и хубави момиченца мислят, че не ги заслужават![]()
тоз от скалата ку скочи най-много да се удави долу или акули-макули куркодили кот има да го прилапат![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Най-забавното ще е когато и в събранието и правителството се получи мнозинство на малцинството. Какво ли ще се случи тогава?Преди малко се връщам от пазар в Билла. Когато го откриха преди години в магазина работеха млади хубави момичета и момчета. Да ти е кеф да пазаруваш. Сега са лелки и бабки, а днес забелязах и 30% персонал от малцинствата.
----------------------------------------------------
Ми то закона си дейсва бе
Нищо че не твърд
Той не е от тез закони дето ги мислят из събранието![]()
Ми той е точно такъв - крайно нуждаещ се. (баш нямаш предвид себе си - досетихме сеЯ па тия. Пак ли ще си разказваме приказката "Болен здрав носи"? Ако ще събирате пари за да помагате, то принципа е да се помогне на някой крайно нуждаещ се. Нямам предвид себе си, защото аз никога не бих приел подаяния, но когато имам пари не ги давам
на хора с оромни влогове в съмнителни банки.). И освен това доста кредитабилен - рано или късно ще си получи парите и ще ни ги върне.
; съмнително само кога, но важно е че някога. То и сега прословутия Фонд за гарантиране на банковите влогове може да се задейства, но явно мислят, че има още много хляб в тая банка и не щат да й отнемат линценза (за жалост на вложителите).
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ако й отнемат лиценза, то ще изгорят парите на бая фирми. Например 80 милиона на Топлофикация! Това пак нас ще ни удари - тази зима ще ни надуят пак сметките.Ми той е точно такъв - крайно нуждаещ се. (баш нямаш предвид себе си - досетихме се). И освен това доста кредитабилен - рано или късно ще си получи парите и ще ни ги върне.
; съмнително само кога, но важно е че някога. То и сега прословутия Фонд за гарантиране на банковите влогове може да се задейства, но явно мислят, че има още много хляб в тая банка и не щат да й отнемат линценза (за жалост на вложителите).
![]()