То по-добре да си бях дебнала златцето, че там хубаво си дръпна нагоре.
То по-добре да си бях дебнала златцето, че там хубаво си дръпна нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При долар/йена на дневна цената проби горната тренд линия на триъгълника , и след това се върна и тества пробива, другата седмица мисля да търся вход за дълги
http://www.mql5.com/en/charts/219377...-d1-karoll-jsc
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да да пътят е нагоре тук в понеделник по всяка вероятност ще отварям и аз дълга позиция!