Така е - няма никаква справедливост в този живот. В никоя област не сме равни! Е има едно нещо, което накрая ни приравнява, но едва ли е утеха - защото това е смъртта! Там няма значение кой богат, беден, умен, прост......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да това е така, не мога да го оспоря. Подведох се -пустия му ЕС ,след 2007 година реших че вече мога да ходя изправен на два крака и да не прескачам с лиани от дърво на дърво, но сбърках!
Сега пак нечленоразделно ще почвам да комуникирам, а вечер с бухалката зад някой ъгъл ще седна да си набавям храна.
..... проблема е в матрила, не в слабостите на систематагледайки другите страни какво са направили за последните 50 години.
гледай да не уцелиш некой самурай че да не те накара да си направиш ХАРА КИРИ че ония бият много ейДа това е така, не мога да го оспоря. Подведох се -пустия му ЕС ,след 2007 година реших че вече мога да ходя изправен на два крака и да не прескачам с лиани от дърво на дърво, но сбърках!
Сега пак нечленоразделно ще почвам да комуникирам, а вечер с бухалката зад някой ъгъл ще седна да си набавям храна.![]()
Това с ЕС беше голяма заблуда за много хора и продължава да е. Аз бях от малкото, които смятаха, че това е грешка и България трябва да остане независима като Швейцария!Да това е така, не мога да го оспоря. Подведох се -пустия му ЕС ,след 2007 година реших че вече мога да ходя изправен на два крака и да не прескачам с лиани от дърво на дърво, но сбърках!
Сега пак нечленоразделно ще почвам да комуникирам, а вечер с бухалката зад някой ъгъл ще седна да си набавям храна.
..... проблема е в матрила, не в слабостите на систематагледайки другите страни какво са направили за последните 50 години.
Развивал съм я тази теория и винаги съм бил изкарван "турчин" или "комунист", а то се оказа, че най-много комунисти има в ЕС. За турците да не говорим - само погледнете колко има в национала на Германия.![]()
да много са ама турците къде къде са по развита нация от нас дори и в футбола ни късат вече така че нема база за сравнениеТова с ЕС беше голяма заблуда за много хора и продължава да е. Аз бях от малкото, които смятаха, че това е грешка и България трябва да остане независима като Швейцария!
Развивал съм я тази теория и винаги съм бил изкарван "турчин" или "комунист", а то се оказа, че най-много комунисти има в ЕС. За турците да не говорим - само погледнете колко има в национала на Германия.![]()
Лукса на Швейцария да е независима е предопределен от съвсем други фактори и историко-геогрфски дадености ................Това с ЕС беше голяма заблуда за много хора и продължава да е. Аз бях от малкото, които смятаха, че това е грешка и България трябва да остане независима като Швейцария!
Развивал съм я тази теория и винаги съм бил изкарван "турчин" или "комунист", а то се оказа, че най-много комунисти има в ЕС. За турците да не говорим - само погледнете колко има в национала на Германия.
нито е била част от Османската империя 500г,нито в последствие са я освобождавали руснаци,нито е градила развито социалистическо общество по кремълски модел........
нито пък си има съседи кът наште...........а и да не забравя,ми банките бе,бамките ,кой не си пази сейфа където си държи парите..................![]()
Звездолин (27-07-2014)
не знам дали те известно, че този Грийспан бе начело на централна банка на държава с имперски интереси, но пък с демократични закони , което изискваше напомпване на финасовите резултати, за да се получи от гласоподавателите зелена светлина за имперските им операции по света. ... т.е. причината за балонизирането на америка не е тази която е била в БГ. може да вземеш усиндексите и да видиш че десетилетия е стоял на едно място почти (там в някакви по големи рейнджове, но е стоял без да се балонизира, до момента на световната офанзива., приказките за САЩ, балоните, стрелбищата и въртележките е съвсем друга история, която хич не кореспондира с макроиконимикса.http://www.investor.bg/sasht/337/a/a...riroda,176827/
много хубава статия на Алън Грийспан, аз до този извод отдавна съм стигнал, той чак сега
а понеже си написал 19 години, влез и виж примерно колко са били лихвите по онези времена на централните банки, и примерно на АЦБ основни лихвен процент около сагата с Сорос.
и тогава може да хвърлиш едно око като съпоставка с драматично високите лихви на КТБ .
Искров няма какво да цитира закона - достатъчно го цитираха по новините и вестниците. Проблема е, че веднага започнаха да говорят за нов закон и покриване на фирмените депозити.Така е..............най-големия проблем го създаде Искров,като шеф на БНБ не каза веднага ......ще действаме според закона и край............
а той излезе и си изми ръцете като каза,че БНБ си е свършило работата на ход сега са политиците(цитирам по памет).........и започнаха сценарии и какви ли не версии да се градят....а закон си има и той е категоричен .....сега от чисто финансов и вероятно криминален,проблема ще се превърне в политически с непредсказуем край.....
Фирмената задлъжнялост и ефекта на доминото ..... има го и още не се е чул. Ако фалират/отнемат и лиценза/ КТБ този ефект ще се чувства много продължително време. Но, това ще продължи година, две .... за някой пет и повече. Но, закони се градят с години и неможе при първия прецедент /при първото прилагане на закона, както е в този случай/ той да се промяня и да се налагат нови правила.
Комарджията по-горе е писал за "материала в държавата" т.е визира хората. Ами то всеки материал подлежи на обработка и обикновено се променя най-бързо при груба. Такъв е случай с КТБ. Обработката трябва да е груба, за да се промени материала - тоя в БНБ, де са били в надзора, тоя де е правил кухи фирми / поставени лица и т.н ..... айде да влязат 10 човека в затвора, Х на брой работещи да останат без работа и тогава, да видим как се търси виновен от една партия в друга ....