незнам но си мисля че тук има некой който движи нещата от високите етажи на правителствототука за старото бкп все пак става дума у ктб-то - нема случайни хора на нито едно ръководно мястона искров бандата от същата пасмина произлиза
отделно дето за втори път го правят за последните двайстина години
ако някой си там претендира за икономически и политически знания би трябвало да е напълно в реда на нещата да предвиди събитията, а обикновения българин също може да се сети ако се позамисли... и то не само за ктб, ами и за пиб, и за сибанк, и за цкб, вероятно и за още някои други
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз както разбрах тезата на комарджията, теорията е доста далеч от практиката, и преценката само на база някой детайл не обхваща цялостната картина.
А по-големия проблем наистина са не депозитите на гражданите , а фирмите което ще рефлектира върху доста повече хора.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
добре, направо да те питам, ти освен гащите си на гъза си имаш ли нещо друго?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
даже сеа измислих нова поговорка трйдъри мърмори но пазара си върви важното е да уцелим момента и посоката на движение![]()
Неолибералния подход вече взеха много да го критикумат и на да попреминават към други икономически теории-икономика базирана на доверие -90% кухина и 10% реални активи и резултата е ясен
пазара ще си свърши работата най-добре, независимо че ще го забавят времево с някой трикове
процеса не може да бъде спрям , той е необратим на промяна на неефективната система
пазарния принцип е железен
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
прав е за туй нещо Комърджиятсамо че тука историята е прясна и даже ежедневно и ежемандатно се повтарят отделни фрагменти от разни жуотни, зеленчуци и роднини говорещи на живо пред 240 като тях и по тИлИвизора пред няколко мильона дето не могат да станат като тях
т.е. реалноста макар и различна от теорията е осезаема
![]()
незнам ти ги разбираш повече нещата от колкото ние все пак имаш голямо количество опит с което бини помогнал в некои неща нали такаправ е за туй нещо Комърджиятсамо че тука историята е прясна и даже ежедневно и ежемандатно се повтарят отделни фрагменти от разни жуотни, зеленчуци и роднини говорещи на живо пред 240 като тях и по тИлИвизора пред няколко мильона дето не могат да станат като тях
т.е. реалноста макар и различна от теорията е осезаема
![]()
не в спора нищо не се ражда, само дървените философи могат в спор да родят нещо и то пак дървено и за туй Джозепе дава бащинство на Буратино, понеже дървените му родители от срам са се покрили.
значи примерно аз нямам един лев кредит, изпълнявам си сроковете, проучил съм партньорите , защото бизнес не се прави в съдилищата, но някъде по веригата партньора на партньора на моя партньор се е подхлъзнал и изгърмял и съответно неговите задължения почват да висят на следващия по веригата и на следващия и накрая стигат до мен, дето всичко съм проучил и дори нямам грам кредити и задължения - демк прегрешения към банковата и търговска система ,,, и какво излиза Дизеле в днешния свят единствено не правещия нищо той не носи риск, ами дай тогава да седнем и нищо да не правим тогава.![]()
имаше една игра ти требва да я знаеш с един доста забавен шоу мен къци РИСК ПЕЧЕЛИ РИСК ГУБИ аз следвам тая максима и не винаги печеля понякога се случва и да губя такъв е животане в спора нищо не се ражда, само дървените философи могат в спор да родят нещо и то пак дървено и за туй Джозепе дава бащинство на Буратино, понеже дървените му родители от срам са се покрили.
значи примерно аз нямам един лев кредит, изпълнявам си сроковете, проучил съм партньорите , защото бизнес не се прави в съдилищата, но някъде по веригата партньора на партньора на моя партньор се е подхлъзнал и изгърмял и съответно неговите задължения почват да висят на следващия по веригата и на следващия и накрая стигат до мен, дето всичко съм проучил и дори нямам грам кредити и задължения - демк прегрешения към банковата и търговска система ,,, и какво излиза Дизеле в днешния свят единствено не правещия нищо той не носи риск, ами дай тогава да седнем и нищо да не правим тогава.![]()
Съвременния икономически живот е немислим без банките и кредитната система.........а простото им приравняване към другите стопански субекти е не само некоретно,а и дълбоко грешно и подвеждащо.Не случайно за тези субекти са измислени и постоянно се усъвършенстват,регулаторн механизми и законови актове предназначени специално за тях.