И аз имам един луд левскар за приятел. Обичам да го гавря, особено като падат. Ама той вече си научи урока и не си вдига телефона по време и след такъв резил![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и онова за пепелта е шега
Ядосвам се, но на Батков, Гонзо и ко
И се чудя на Гонзо как му харесала играта с Ботев; били сме създали много голови положенияявно е гледал друг мач, защото сме много слаби да не кажа трагични
и единствения светъл лъч, който виждам е Херо
...................................
Оспамихме темата, така че я кажи ти използваш ли хеджиране или локиране ?![]()
използвах локиране и може би ще използвам, им ахляб в този начин на търгуване особено ако ползваш робот...Оспамихме темата, така че я кажи ти използваш ли хеджиране или локиране
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може ли накратко малко повече за локирането или поне линк към обяснение
Разказ на 18 годишната: Приятелят ми, ми казва: „Айде, мръдни малко!" и аз ставам от леглото с нахакания въпрос „Що, преча ли ти?"
Я да раздвижим кръвчицата на темататези дни ще формирам модел, и ще се радвам след публикуването да ме поситепете с градивни критики
![]()
Гледам - добре сте я реанимирали тази тема. Сега ако някой и напише нещо смислено и ново в нея ще бъде още по- добре!![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ей тук едно интересно индикаторче открих, което според мен, доста добре би се вписало даже и в иначе "безиндикаторния" Price Action стил на работа.
Малко като осмисляне поведението на тълпата в минало време, екстраполирано в близкото бъдеще - е, не е Свещенният Граал, но много прилича на него...
Добре би било, ако някой вече го е ползвал, да сподели мнение
http://tradelikeapro.ru/indikator-futuro**/
Последна редакция от Bibco : 15-11-2014 на 15:31
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Много полезен сайт. Благодаря за споделянето. Аз лично си харесах два робота с много обещаващи резултати от бактестовете и то години назад.Ей тук едно интересно индикаторче открих, което според мен, доста добре би се вписало даже и в иначе "безиндикаторния" Price Action стил на работа.
Малко като осмисляне поведението на тълпата в минало време, екстраполирано в близкото бъдеще - е, не е Свещенният Граал, но много прилича на него...
Добре би било, ако някой вече го е ползвал, да сподели мнение
http://tradelikeapro.ru/indikator-futuro**/
Bibco (15-11-2014)
Да, това е един от най-полезните сайтове, които ползвам от години...
Явно и те тестват роботите си с години. Ползваш ли някой от тях?
Аз си бях харесал един друг сайт и много време загубих с него - http://www.lifesdream.org/
Оказа се, че на живо нещата изглеждат по съвсем друг начин. Ако беше толкова лесно всеки щешe да си свали по един робот и да прави по 5% на месец доходност.