Просто е, ако си програмист. Ние тук преобладаващо май не сме. Ако толкова искаш да ни обогатиш прати кода като текст ние ще си го компилираме сами...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БАКУПЧО БЕ ТИ СИ МНОГО СТРАННА ЛИЧНОСТ БРЕ
Първом, по твои ,думи голям си програмистин
На много народ експерти си писал срещу плащане
Сетне по 1300 долара смъкват тенекиите ти , и то от ...Варчев
Второ тука дращиш пълни глупости из форумчето и сбираш бонусчеята
Ми що дращиш бре, ми глей си търговийката, като си толкоз успешен
Трето като си толкоз голям програмистин, де са ти кодовете бре
Един единствен скрипт постна тука и той съвсем нескопосан
Та накратко много ама мнооого странна личност си , да знаеш
Аха, и чакай малко сега
Как може такъва голям програмистин да не може да архивира едно нищо и никакво файлче и да не може да го качи в Докса
Ами дай го на мене бре
Аз ще ти го кача
Ей, ама странна ,много си странна личност:
Последна редакция от saxsten : 05-08-2014 на 22:55
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Драконе,БАКУПЧО БЕ ТИ СИ МНОГО СТРАННА ЛИЧНОСТ БРЕ
Първом, по твои ,думи голям си програмистин
На много народ експерти си писал срещу плащане
Сетне по 1300 долара смъкват тенекиите ти , и то от ...Варчев
Второ тука дращиш пълни глупости из форумчето и сбираш бонусчеята
Ми що дращиш бре, ми глей си търговийката, като си толкоз успешен
Трето като си толкоз голям програмистин, де са ти кодовете бре
Един единствен скрипт постна тука и той съвсем нескопосан
Та накратко много ама мнооого странна личност си , да знаешнека си пише! Ще се радвам, ако поне половината е истина. Кой колко е голям - не знам. Аз ползвам услугите на един виетнамец за писане на кодове. Но, ако наистина е взел и 130 долара от Варчев ще го поздравя лично.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Просто е, ако си програмист. Ние тук преобладаващо май не сме. Ако толкова искаш да ни обогатиш прати кода като текст ние ще си го компилираме сами...
presptc
ти пък намери черква да се прекръстиш
Баккупчо работа не върши бре не си ли го разбрал до сега Е , ако за празни приказки и алъш вериш от бонусчета да пада тогава да ама да свърши полезна ръбота ..недей така бре не се и опитвай да го караш нещо да свърши
Прочее тука някои съфоромци ми пишат: направи ми това,направи ми онова
Е, аз им казвам за труда поне половин минимална заплата в БГ ,а то е около 100 долара
И знаеш ли кво става ?
Като чуят таз скромна ценица се отказват
Да ама и аз съм доволен ,поне няма да ми загубят времето![]()
Знам, но нека изгряват нови звезди. Ако имат нужда от корекция, мога и аз да се намеся. Малко ли служба се събра и в този и в другия форум
Но тебе като програмист няма да те ползвам![]()
Моя човек (виетнамеца) се радва и на 20-30 зелени пари. Лошото е, че и той ме посъветва да спра с автоматизираните глупости и да се захвана по-сериозно с "мануална" търговия.
![]()
0.35 в евро/австралиец е за балансирне на позицията - виж в по-горните постове. Може изчисленията ми да не са верни... при 1 лот в мейджарите, би трябвало да отворя 0,27 в короса. 0,35 е малко в повече,. Май сега като съм отворил в обратната посока, може да окаже отрицателно влияние ....Сега съм по-съгласен - все пак са отворени по едно и също време. Явно ръчно ги отваряш. Но малко ми е странна добавката от 0.35? Може би искаш да го докараш до курса на eurusd, но тогава би следвало да е около 1.438 aud = 1.337 usd = 1 eur
В твоя случай 1.35 aud e 1.25 usd, които не стигат за едно евро по сегашния курс....
A защо не отваряш с 0.65 на aud/usd нали ойрото беше 65% от кошницата на дойлера или бъркамНе съм от прицизните ......
Може да досадя .... втория опит също успешен
http://www.mql5.com/en/charts/220538...ile-screenshot
Същите обеми в обратна посока- трети опит![]()
сакси да ти отговарям ли или да не ти говоря , да ти влизам ли тона в уъобще се чудя, исках в началото да направим нещо заедно щото ми казаха че разбираш от писане . Е след като нещеш - ОК, не съм седнал да те моляПиша си и си трупам бонусче за да мога да си имам баланс по сметката и да си тествам роботите. Който иска ще помагам, който иска да ми стиска ръката и да ме поздравявава , но май и аз няма да се хабя повече за тяоя и оня. Ако някой иска нещо да му се напише - 7.5Евро на час ми е тарифата. Който иска да пише, ако никой не иска - ОК
Колкото до там закъдето сте се запътили други от там се връщат
ПС: послушай виетнамчето и ползвай автоматизации само за действия , които не можеш физически да ги правиш
Къде е таймера за надника![]()
Преди няколко месеца ти бях писал да ми направиш едно индикаторче, но ти не спомена нищо за париСпоред тарифата ти до момента ти дължа 19 800 евра
![]()
Но аз вече го имам този индик, така че не мерси
Колкото до заплащането: това е положен труд и отделено време, така че нормално да искате нещо в замяна, но по-разумно ми се вижда на saxsten тарифата - искаш определена сума за направата на даден ЕА; индикатор и т.н. А това 7,5 евра на час ми се струва леко нереално, че ти в денонощието може да отделяш по 1 час за изработката на даден ЕА и вместо да го направиш за 8 часа (60евра) да го правиш цяла седмица (1260 евра)![]()
сакси да ти отговарям ли или да не ти говоря , да ти влизам ли тона в уъобще се чудя, исках в началото да направим нещо заедно щото ми казаха че разбираш от писане . Е след като нещеш - ОК, не съм седнал да те моляПиша си и си трупам бонусче за да мога да си имам баланс по сметката и да си тествам роботите. Който иска ще помагам, който иска да ми стиска ръката и да ме поздравявава , но май и аз няма да се хабя повече за тяоя и оня. Ако някой иска нещо да му се напише - 7.5Евро на час ми е тарифата. Който иска да пише, ако никой не иска - ОК
Колкото до там закъдето сте се запътили други от там се връщат
ПС: послушай виетнамчето и ползвай автоматизации само за действия , които не можеш физически да ги правиш
.................................................. .................................................. ..................................
Ами то да ми влезеш в тона ама трябва да можеш нещо реално да направиш пък до сега нищо реално направено от теб не съм видял освен празни приказки и обещания
И не е вярно ,че не съм ти предлагал да работим заедно
Предложих ти да преведеш една две специални функции ,които аз ползувам за скелет на шаблона си при Мт4 ,на езика на МТ5 , но колкото някой от колегите които нямат претенции че са големи програмисти ми свърши работа ,толкова и ти
Ето сега пак ти го предлагам да го направиш публично пред всички за да си очистиш името на голям програмист
А да те видиме сега какво ще отговориш![]()