Новият спасител от сараите- Борисов готов да спасява държавата заедно с ДПС.
Какво ли ше кажат сега заклетите гербаджии ми е любопитно дето все ДПС им беше трън, пък сега пожарникаря ги прегръща
Новият спасител от сараите- Борисов готов да спасява държавата заедно с ДПС.
Какво ли ше кажат сега заклетите гербаджии ми е любопитно дето все ДПС им беше трън, пък сега пожарникаря ги прегръща
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ми тогава министър му беше Р.Овч. ................................
ако той е направил някаква магария......................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (25-07-2014)
Новата предизборна мантра на комунягите е вече в ход ....................
въпреки,че рязания им е още забит в задниците..........................![]()
За тиквата или хубаво или нищо, що не мога ли да му цитирам изказванията.
И кой не мисли кат мен е комунист- много се изтърка тоз рефрен.
Те комунисти вече няма, или поне аз не виждам.
----------
Колко мило с дъх на Татово време
Деца нагостиха с баница със сирене Борисов в парламента
http://pik.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%...ews206523.html
Тиквата си е тиква...........и освен кратуна за вода,друго едва ли би станало от нея ..........
ама тиражирането на явни пропагандни неистини си е присъщо на комунистите...........
Кое по-точно е неистина от това дето цитирах, че той си ги казва тез неща всичките тез неща дето написах
Ей, ти за стоте експерта
http://www.blitz.bg/news/article/281072
кое друго е неистина от преразказаното за него.
Ти как го определи за неистина или стана привърженик на желанията за нововъдения на БСП относно приказването по медиите за политиците.
Не се прави,че не разбираш.................
ей за това ти писание ми беше коментара...............
Та каква е комунистическата пропаганда в тоз пост.
Какво му е, любопитна съм да чуя мнението им, нали все те и коалицията с тях беше трън в очите на гербаджии, а сега те почват да правят същото- или когато те го правят е добре но когато другите го правят е зле.
да разгледаме ситуацийката за бюджета да речем, Орешарски искаше ревизия на бюджета те не, сега когато си отиват и идва служебното размениха ролите
Боко иска, ама БСП вече не иска.
варианта всичко е добре щом го правя аз, а когато го правят другите е лошо.
Добре де кажи какво хубаво ни чака сега след оставката и изборите какво ще се промени.
За сега хубавото е,че тези разбойници се махат....................Добре де кажи какво хубаво ни чака сега след оставката и изборите какво ще се промени.
но дали ни чака нещо хубаво,изборите ще покажат...........
все пак и ние трябва да проявим активност и да си направим избора.............