Тия не ми харесват
Дай с двигател да има.
Вярно че е много по-скъпо, но пък който е правел деца да е мислел за развитието им !
Ами то в Германия и за моята работа са правили изследвания как се отразява и хората стигнали до извода че сме били леко изперквали та ми стана ясно що аз нормален бояджия не познавам при все това че са над 100 познатите ми.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хамилтън е за пример. Баща му е ходел на 4 работи, за да може да му осигури тренировките.
И Хамилтън наистина стана шампион.
----------
Защото всичките боядисвате без предпазни средства
Преди няколко седмици бях до един сервиз и гледам единият си подготвя някакъв разтвор. То мирише мощно, а той директно отгоре му и си го разбърква спокойно
Ми как да са нормални ?
Другият грабнал пистолета и боядисва по тениска само. Няма облекло, няма маска, нищо.
с таралясници също са хубави спортовететам даже и някои от спомагателните дейности са добри
шаха също - ама то вече не знам дали трябва да се брои за спорт, въпреки че го броят към момента
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Шаха е бошлав работа. Пари там няма. Спорт който не води до високи доходи е безсмислен
, неоправдан и ненужен
Тенис, баскетбол, футбол, автомобилните. Мотокроса е супер як, но май парите са малко там, така че само за кеф става.
Ако говорим чисто за спорт - за мен по-добър спорт от плуването нема...
Като момче го правих постоянно - всеки ден - отрази ми се добре за цял живот![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Защото всичките боядисвате без предпазни средства
Преди няколко седмици бях до един сервиз и гледам единият си подготвя някакъв разтвор. То мирише мощно, а той директно отгоре му и си го разбърква спокойно
Ми как да са нормални ?
Другият грабнал пистолета и боядисва по тениска само. Няма облекло, няма маска, нищо.
Ми май си прав за предпазните средства,ама хич не е приятно да дишаш по цял ден с маска особенно като правиш нещо натоварващо физически и си запъхтян.
Аз боядисвах една кола миналото лято на 42 градуса във камерата,ела си сложи маската да видиш какво е.
Така че може да го приемем като нормален риск на професията.![]()
оправдан е и то доста ако води до добро здравословно състояние на човека а то е най-важноСпорт който не води до високи доходи е безсмислен
, неоправдан и ненужен![]()
е така е в някои спортове парите са доста повечено когато човек се чувства че е роден за даден спорт дори да му казваш че е безмислено да продължава с него защото няма пари той не може да се откаже
познавам доста борци които продължават да тренират усилено въпреки че знаят че пари няма да направят
![]()