По скоро самото похвалване те кара да си вярваш прекалено ...да се разсеяш и да вземеш неправилно решение след това![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Изобщо не съм съгласен за липсата на енергии. Мога да дам стотици примери за това как световно известни спортисти например са суеверни и какви странни ритуали правят преди мач, за да им е успешен.
Тях ги забелязваме, защото са на екрана, но е ясно, че важи за всякакви хора от различните области. Помниш ли, че когато през 1994 г. Наско Сираков си загуби обичката кръстче след гола срещу Аржентина, то изпаднал в паника, че
това е лош знак и Илиана Раева беше купила нова обица, осветила я при същия отец и хукна към САЩ да му я носи. Да не говорим, че когато Лъчо Танев се контузи лошо и го лекуваха над година после разправяше, че точно за този мач
стъпил първо с левия крак на игрището, а не с десния както го правел от дете.............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не означава, че тези "енергии" съществуват, а че има суеверни хораИзобщо не съм съгласен за липсата на енергии. Мога да дам стотици примери за това как световно известни спортисти например са суеверни и какви странни ритуали правят преди мач, за да им е успешен.
Тях ги забелязваме, защото са на екрана, но е ясно, че важи за всякакви хора от различните области. Помниш ли, че когато през 1994 г. Наско Сираков си загуби обичката кръстче след гола срещу Аржентина, то изпаднал в паника, че
това е лош знак и Илиана Раева беше купила нова обица, осветила я при същия отец и хукна към САЩ да му я носи. Да не говорим, че когато Лъчо Танев се контузи лошо и го лекуваха над година после разправяше, че точно за този мач
стъпил първо с левия крак на игрището, а не с десния както го правел от дете.............
Дизелът като беше удължил евро/долар на цена над 1,37 с марджин кол на 1,20 и всеки му повтаряше да я затваря, а той си знаеше неговото 1,42424242424![]()
и така не я затвори, та и зад неговия кол ли се крие черна енергия ???
Пенмане, ти сигурно и в съдбата вярваш![]()
Що не му вярвате на човека, сутрин преди
да пусна компа, поглеждам заешката опашка дали няма да ми проговори, после гледам в кафето и чак тогаз инак деня върви наопаки
Напоследък кафето е с мен да не мине черна котка път
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нека силата, пардон.......кафето да бъде с теб...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Novak (09-01-2015)
и боба..............и той казва истината....
Стига да е добре сварен и със сменена вода.![]()
и малко шарена сланинка требе да имаил вратни мръФФФки
а па отстрани чушленце люто... и ракиджоз... още по-лют...
![]()
Я ме научете как да правя пари .... че съм малко на нов аххаха давайте оферти