Ми аз го казвах и преди
Изглежда съм голям карък и колкото пъти съм търгувал ръчно през тия години толкова пъти съм се набутвал
Имам някъде кам 1500 долара изгубени през годините, така да се каже и подчертавам само условно казано форекса все още има да ми дава
Но опита натрупан в ръчната търговия ми е доста полезен сега ,защото и машината не е панацея и трябво понягога да се добавя срещу тренда, да се затварят сделки предварително, и изобщо да се следи какво става
Общо взето машината отваря, а аз ако трябва се намесвам, и по тази начин поне за сега постигам малко по голяма производителност от бак теста на същия период назад
По въпроса за твоите 25 месеца дали е добре или зле Определено повече добре от колкото е зле За такъв период пазара си е сменял многократно пулса и това значи системата ти е издържлива но не и след март месец тази година когато тъпия пазар така драстично си смени пулса че два месеца тъпках на место и реализирах загуби докато открия по универсален и печеливш алгоритъм който включва и тези губещи периоди.
За това и казвам ,ако смятате да си лежите на едната кълка цял живот и да чакате пазаря да ви снася както е снасял преди, просто забравете
По въпроса за инста сметката и аз дълго време я ползвах като тебе за реални изпитания на различни алгоритми докато осъзнах че съм избил над бонусите и си рекох:
- Стига с проби грешки, ами дай да изкараме малко пари и от тука![]()