Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, особено повърхностните хора нямат друг начин за преценка. Лошото е че в тая работа парите идват когато не мислиш за пари...
----------
Извадено от контекста и ти си прав, но каквито и да са ти възможностите като трейдър нямаш ли акаунт значи за нищо не стават по този критерии, нали така излиза?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми правиш така че да имаш акаунт и доказваш че си способен иначе за какво говоримеДа, особено повърхностните хора нямат друг начин за преценка. Лошото е че в тая работа парите идват когато не мислиш за пари...
----------
Извадено от контекста и ти си прав, но каквито и да са ти възможностите като трейдър нямаш ли акаунт значи за нищо не стават по този критерии, нали така излиза?аз съм трейдър с възможности ама имам проблем с капитала
оправдание винаги може да се намери
От момента, в който започнеш да търгуваш професонално до момента, в който ще си изградил капитала, който да впечатлява по форумите е мнооого време.
да докато сгигнеш тоя момент си траешпосле може да се правиш на голям трейдър (ако имаш желание разбира се)по форумите иначе за мен всичко си остава празни приказки(лично мнение)
Във форумите няма трейдъри, котио вадят истински пари, най-малкото защото едва ли ще могат да понесат тоновете глупости, които се изсипват всеки ден. Който е влезнал тук трябва да има за цел да овладее процеса и това да бъдат дискусиите, а не да мисли за пари, които никога няма да види.
еми нормално е ти ако вадиш истински пари би ли седял тукВъв форумите няма трейдъри, котио вадят истински пари, най-малкото защото едва ли ще могат да понесат тоновете глупости, които се изсипват всеки ден. Който е влезнал тук трябва да има за цел да овладее процеса и това да бъдат дискусиите, а не да мисли за пари, които никога няма да види.по-скоро ще имаш по-приятни занимания а и едва ли ще те интересуват дискусии за овладяване на процес който така или иначе вечи си овладял
иначе трябва да мислиме как да ставаме добри в търговията това е ясно парите после неминуемо ще дойдат
![]()
A бе аз разлика правя, но в трейдинга нещата са по-различни, защото на никой не чакаш да ти дава работата, а сам си я взимаш.
А това, че не я взимаш вече е в пряка връзка и с нивото на професионализъм. Това разбираш ли го ?
Като цяло значи точно това, даПървоначално написано от 100
Каквито и да са ти възможностите като трейдър нямаш ли акаунт значи за нищо не стават по този критерии, нали така излиза?
Липсата на акаунт е оправдание и извинение, и нищо повече от това.
Може да му се наложи на даденият екземпляр да събере за някакъв период нужният му капитал, но ще го направи. А не го ли направи, то значи наистина не струва.
Ти казваш, че имаш капитал, а не го влагаш. Значи като цяло, капитала се оказва, че всъщност е една от най-малките пречки и почти се оказва, че не става дори за извинение.
Абе Олег, мързи ме нещо да влизам в безсмислена дискусия, мога да ти кажа единствено, че докато гледаш само парите никога нищо няма да се получи. А аз мога и сега да търгувам с големи обеми, мога и когато реша, че съм готов, колко трябва да си зле, че да не го разбираш това нещо? Пробвай да видиш моята гледна точка, аз пари вече вадя, нямам никаква бърза работа и искам всичко да бъде максимално изпипано, не се боря да изкарам нещо, че да си платя тока следващия месец. В същото време за да има смисъл за мен цялата работа целите са високи, тия неща не са игра и форумни басни...
Високите цели не се постигат с демо или мижави обеми !Абе Олег, мързи ме нещо да влизам в безсмислена дискусия, мога да ти кажа единствено, че докато гледаш само парите никога нищо няма да се получи. А аз мога и сега да търгувам с големи обеми, мога и когато реша, че съм готов, колко трябва да си зле, че да не го разбираш това нещо? Пробвай да видиш моята гледна точка, аз пари вече вадя, нямам никаква бърза работа и искам всичко да бъде максимално изпипано, не се боря да изкарам нещо, че да си платя тока следващия месец. В същото време за да има смисъл за мен цялата работа целите са високи, тия неща не са игра и форумни басни...
Да можеш, е различно от да го правиш ! А ти не го правиш.
Нямал си бърза работа, кажи го на някое CEO това, да видим какво ще последва.
Във всеки един бизнес от първостепенно значение е печалбата и времето за нейното постигане. Ти ми говориш за всичко друго но не и за тези две неща.