То при търговията винаги са само предположения, сигурни са само историческите данни.
Та моето преположение е, че може и малко да качи нагоре до утре сутрин, ама малко, а да върви сериозно, ще върви надоле с по-бързи стъпки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нови тестове и висини а? Сега с новите министри Карни ще бута пак нагорепо якички ги е избрал сигурно да бутат по силно нагоре. Аз не мисля, че чак толкова ще катери. Ако качи повече от 50 пипа си е добре. И все пак 50 не е малко.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
а дали ще е така кой може да каже? Техническият анализ ва база минало движение?
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Моите предположения не се базират на миналите движения, а на текущото състояние на пазара - само на текущото - какво е ставало в миналото, не мисля, че е от особено значение - дали анализа ми е бил правилен зависи само от налчината информация - ако съм събрал по-важната информация, ще е правилно предположението, ако съм пропуснал нещо - ще е грешно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как може да прецениш текущото състояние, без да се базираш на минали движения.Моите предположения не се базират на миналите движения, а на текущото състояние на пазара - само на текущотоСам малко си противоричиш - по-горе пишеш, нещо за три импулса. Няма как да го знаеш това, ако не се базираш на минали движения
![]()
Добре, нека да изясня какво значи минали движения (според мен) - за мен движенията от предходния търговски ден ( в случая петък) не са минали движения - от това какво се е случило в предния ден и най-вече защо се е случило, аз градя стратегия за търговия за следващия ден.
По принцип тръгувам основно интрадей, и ме интерсува какво ще стане днес, а според мен какво ще стане днес зависи на 90% от това какво е станало вчера и само 10% от това какво е станало примерно предишните много дни
Jawor (20-07-2014)
Не споря .... наистина си прав, че ако гледаме петъчното движение, а и на предишните дни понеделнишки сме за надолу.
Но на седмична, за мен поне нещата са по различни. Имаме почти изцяло завършено мечо движение и сега си трябва консолидация. Варианта 1,6980 не е за изключване/Това си е месечния пивот/. Но, аз това ниво ще го купя ако го видя.първия тест би трябвало да е неуспешен. По вероятен ми е сценария 1,7110/20
![]()
Яна (20-07-2014)
Много ме кефите с тези изказвания дето на седмичата било за надолу, пък на месечната било за нагоре, а на 4 часовата било в рейндж (това примерно)
Текущото състояние на пазара на опредлеена двойка е точно едно и всъщност гледайки всичките тези графики може само да се объркаш, щото не е нормално на едната да купуваш, а на другата да продаваш.
А това с всичките тези нарисувани неща извън баровете показващи движението поне за мен е още по-объркващо.
Освен една средна с много малък период, за интрадей трейдинг не виждам причина да ползвам каквото и да е друго.
За ориентир къде се намира пазара в момента аз лично ползвам единствено една 4-периодна средна, като я гледам на 4-часовата графика.
засега сме за надоле па после ще видим
нека да отвори, по-ниско дъно по-висок отскок
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Е то затова хората търгуват различно и пазара се движи - важното е да си изградиш собствен стилМного ме кефите с тези изказвания дето на седмичата било за надолу, пък на месечната било за нагоре, а на 4 часовата било в рейндж (това примерно)![]()