какви гени бре, как от търгуване се ориентира към тираджия , наистин ане те разбирам..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако имах десет милиона щях да ги инвестирам в себе си - подобряване на здравето, натрупване на знания, пътувания, почивки, удоволствия.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е нужно да ме разбираш
Аз това исках да го правя още след като завърших гимназията, но всички ме спираха. После бях решил че е кофти, без да съм го пробвал.
Но след като видях точно за какво става дума....тези които мрънкат, просто не им се работи или не искат да излизат извън града в който живеят.
А пък аз от както се помня, не искам да се прибирам![]()
то за да подобриш здравето не ти трябват кой знае колко пари просто тренировки ,тичане и тн за знанията също не се изисква кой знае какво инвестиране но за последните 3 съм съгласен![]()
какви гени бре, как от търгуване се ориентира към тираджия , наистин ане те разбирам..Не е нужно да ме разбираш
Аз това исках да го правя още след като завърших гимназията, но всички ме спираха. После бях решил че е кофти, без да съм го пробвал.
Но след като видях точно за какво става дума....тези които мрънкат, просто не им се работи или не искат да излизат извън града в който живеят.
А пък аз от както се помня, не искам да се прибирам
Сега като не си го правил ти си струва интересно и забавно, ама не е тъй.Не е нужно да ме разбираш
А пък аз от както се помня, не искам да се прибирам
Представи си деня, тръгваш караш почиваш, после пак и пак за разнообразие спиране на бензинджийнца и в добрия случай спане в крайпътните мотели, доставяш, ако има обратен товар караш пълен, ако не празен и тъй , паке същото самотно занимание без комфортна обаче който си си създал пред компа и компа, едно и също рутинно действие. Тира не ти е състезателен автомобил(
А ако ще го работиш забрави за високите скорости и всякакви рискови изпълнения, тахошайбата пише .
И какво вкарал си едни пет години в това мероприятие трейдинга и сега сначеле почваш в нещо ново да разбиваш стената с глава, а без опит трудна работа директно да излезеш навън да караш.
В твоя вариант по Европа , ако докопаш 2 000 евро заплата не направиш ли поне 2 години стаж трябва да се радваш.
На 1500 евро може да намериш.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Новак, казах ти, че съм разучил в подробности нещата. Това което ми казваш да си представя, аз директно го изживяхСега като не си го правил ти си струва интересно и забавно, ама не е тъй.
Представи си деня, тръгваш караш почиваш, после пак и пак за разнообразие спиране на бензинджийнца и в добрия случай спане в крайпътните мотели, доставяш, ако има обратен товар караш пълен, ако не празен и тъй , паке същото самотно занимание без комфортна обаче който си си създал пред компа и компа, едно и също рутинно действие. Тира не ти е състезателен автомобил(
А ако ще го работиш забрави за високите скорости и всякакви рискови изпълнения, тахошайбата пише .
И какво вкарал си едни пет години в това мероприятие и сега сначели почваш в нещо ново да разбиваш стената с глава, а без опит трудна работа директно да излезеш навън да караш.
В твоя вариант по Европа , ако докопаш 2 000 евро заплата не направиш ли поне 2 години стаж трябва да се радваш.
Това че съм без опит, не е проблем. Просто ще взимам по-малко пари. Има фирми които взимат и без опит, а даже имам и предложение вече, но нямам документите.
Определено не е професия за много хора. Но мен работата не ме плаши, особено когато е такава.
е той си е решил и надали нещо от това което пишехш ще му влезе в главата, пожелавам му късмет и да върти геврека успешно...Сега като не си го правил ти си струва интересно и забавно, ама не е тъй.
И какво вкарал си едни пет години в това мероприятие трейдинга и сега сначеле почваш в нещо ново да разбиваш стената с глава, а без опит трудна работа директно да излезеш навън да караш.
Новак е права, че тази професия не е за всеки, особенно ако човек е свикнал с офисен уют...
Имам близък приятел - шофьор на трак тук, правилен човек, който е значително по-млад от мен, обаче. Неговото ежедневие /или по-скоро ежеседмичие/ е:
В понеделник много рано утринта става и отива за да вземе трака, товари и тръгва за Бостън. От там претоварва и - към някое градче в Калифорния, откъдето товари обратно плодове за насам и в петък е обратно в Монреал. Спи в трака - има си кабинка, компютър, мобилен телефон с интернет, къпе се по къпалните за шофьори по магистралите..
В петък се прибира привечер в къщи, сяда на масата и се напива с приятели яко /често му правя компания/, после спи до обят в събота, посвещава следващото денонощие за семейството си и в понеделник сутринта - отново във въртележката.
Изкарва по около 7-8 К чисти на месец. Къщата му е два пъти по-голяма и скъпа от моята...
Аз лично на моята възраст и мислене не мога вече да си позволя такъв начин на изкарване на пари...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…