погледни исторически, 7-8 месец от годината, колко битки са спечелени![]()
погледни исторически, 7-8 месец от годината, колко битки са спечелени![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а сега този цент го сметни в тонове![]()
само да не излезнат цифри от 5-10 дойлера печалба на тон, само от превалутирането
![]()
Аз скъсих при тази двойка още миналата седмица и за сега съм доволен, само местя стопчето.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Брей, Сити ти се появи,как я караш.....................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Викаш не те излъга някоя морска сирена, а форекса едва ил си го бил зарязал
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Мен ме излъгаха преди 30+ години, съвременните сирени нямат шанс
Не съм го зарязал форекса, само малко позанемарил.....
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Брeйййй,,,,,
Форума доста време го нямаше.)