спада от последния връх на дневна до вчера е 500 пипа някъде може акулите да са си го заложили като таргет и сега да обръщат платната обратно![]()
спада от последния връх на дневна до вчера е 500 пипа някъде може акулите да са си го заложили като таргет и сега да обръщат платната обратно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едва ли ще се случи това ...............
Сега големите пари вече са в играта $$$$$$
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Сега подпря на подкрепата на 1.3585 и върна над ТЛ-а.........
зависи другата седмица,дали ще я пробива или ще се оттласне от нея и пак ще качи..........
pic upload[/IMG]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ава Места това отдолу все КАКИ ли са вааааСега подпря на подкрепата на 1.3585 и върна над ТЛ-а.........
зависи другата седмица,дали ще я пробива или ще се оттласне от нея и пак ще качи..........
pic upload[/IMG]
На тая графика майко мила![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Ми инвестиционния посредник се казва инста бре чоджумЗдравейте.....,абе saxsten,какви са тези мохабети какви 5 лева.....,какви 10 %.....печалба,загуба.....?
Доколкото разбирам,че няма да ти признаят сделката ако е по-голяма от 10% печалба ли.....?
И кой е този ивестиционен посредник.....?
За първи път чувам за подобно нещо.....
Ти да не си правиш майтап.....?
Че аз ако съм издебнал пазара и съм влезнал с цялата сметка,мога да направя и 1000%.....
Когато пуснах твоя експерт на 26 май тази година вярно че в началото не даваше нищо,но на 5 юни сметката от 180 евро е направи малко над 540 еврака.....и то с риск само 59%,ами ако бяха 100% или повече от 100%,и този инвестиционен посредник при който ти търгуваш щеше да ми отмени всичките сделки ли.....?
БРАВО.....,тук има някаква грешка.....
---------------
Успех.....
Ти пак не си в крак с новите правила и се сказваш неподготвен
Прочее споко ако не си при инстата там още не са въведени
ПП. Абе я пак пусни кода на тоя мой експерт със настройките и инструмента на който го караш че нещо съм го позабравил
Или там виж връзката пусни от където си го дръпнал
Последна редакция от saxsten : 19-07-2014 на 09:39
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Да, Каки и то гооолеми 100,200 ,504..................Ава Места това отдолу все КАКИ ли са ваааа
На тая графика майко мила
................................
Spekulanta (19-07-2014)
Spekulanta (19-07-2014)
И мойте са три. 5, 9 и 30. На една от графиките съм цъкнал и 504 да има. Ама май ще я махам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
аз за крокодила мога да кажа (то пак МА-микс) - предварително изчислено е къде би бил пазаря ако няма нова увеличение или намаление в търсенето и предлагането и после е намерена МА която с минимални отклонения да показва тез цифрислед туй се гледа "фрактала" на графиката - т.е. къде има "промяна в поведението" или максималния "успех", който могат да постигнат продавачи или купувачи. Ако имаме баланс екстремните точки са от двете страни на балансовата линия, ако екстремните точки се образуват от едната страна само на балансовата линия - значи имаме активна промяна в поведението - демек тренд
останалите МА предполагам подобна логика следват, само дето предварителните изчисления са заместени от метода проба-грешка
т.е. не е важно МА-то само по себе си, ами по-скоро отношението на върхове и дъна спрямо него
![]()