ми.... ще ми удари стопа и ще се огледам умно умно
но движението за надолу се беше поизчерпало сабахлем рано рано,писах го в темата на РЕДА
ми.... ще ми удари стопа и ще се огледам умно умно
но движението за надолу се беше поизчерпало сабахлем рано рано,писах го в темата на РЕДА
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами след стотина пипа спад, нормално да се погърчи малко преди скока на север![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Север, север ! Стига толкова на меците
Яка седмична подкрепа стигнахме, трудно ще я пробие..
Нямам нищо против, а и не търгувам в момента, но видя ли молбите за безработица? Намаляват, което значи че идеята на Фед за по-скорошно вдигане на лихвата е съвсем осъществима. По-точно показателите
подкрепят тази постъпка и затова долара се позасили.![]()
Не се влияя от новини. Заклет техничар съм, фундамента не ме вълнува.
Това е добре да се чуе. Аз техниката тепърва я уча и затова дълго време търгувах злато и индекси по фундамент, но напоследък те станаха
прекалено непредсказуеми (златото ) и скучни ( индексите ) и затова ги зарязах.![]()