опа Ситито.....загубил се беше по едно време....
ПП еееей таки не рачи да почерпиш един сафрид с неколко бирички....![]()
опа Ситито.....загубил се беше по едно време....
ПП еееей таки не рачи да почерпиш един сафрид с неколко бирички....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ко било, било. Вече съм си у филибето и съм на жаби с биричка![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Какво да бутаме, днес баба Меркел има юбилейче 60 години и сигур всичко празнува![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Срив на еврото, пазарите се насочват към паунда
ако е истина кабела требе да стигне 2.00
ама надали?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Приключих с късото тук, вече съм бик от 1.3537 и стоп на 1.3515
бик я, още сабахлем го написах че днес сте нагоре
ама да видим колко нагоре.... 1.3720
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
е де....нека малко да тръгне в моята посока и ще кажа,да не ми урочасате сделката
щото.....![]()
А ако тръгне наобратно, си трайкаш, нали?
............................