и аз съм напълно съгласна с теб,защото ъп трендът вече няма сили и това е
и аз съм напълно съгласна с теб,защото ъп трендът вече няма сили и това е
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не е свършил тренда има още животец в него, за къде се разбързали има време?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След днесшното изказване на Джанет скъсих и аз. Айде доларе .... 1.7039 първо лимитче. А дано.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
сега тоз импулс е ключов момент от развитието на трендаче му привършват силиците ясно, че не е свършил още - също ясно... сега вероятно ще се види убаво дали ще продължава или ще обръща
![]()
с таквиз резки импулси напреки на всичко все едно се тегли чертата до тука и се почва "на чисто"
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да си ходи на долу, пък ми дреме дали е на чисто или не.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ами ако туй е кУрекция на един по малък тренд, а? а? а?сега тоз импулс е ключов момент от развитието на трендаче му привършват силиците ясно, че не е свършил още - също ясно... сега вероятно ще се види убаво дали ще продължава или ще обръща
![]()
с таквиз резки импулси напреки на всичко все едно се тегли чертата до тука и се почва "на чисто"
е кажи го деееееееее- ТИК НА УМРЯЛА КОТКАсега тоз импулс е ключов момент от развитието на трендаче му привършват силиците ясно, че не е свършил още - също ясно... сега вероятно ще се види убаво дали ще продължава или ще обръща
![]()
изразът който аз използвам когато силата е изчерпана
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
kypa (15-07-2014)
туй с кодката умрялата не е правилно според мене да се нарича тъй... щот кодката кът умре реално се вдървява и не само дет няма тикове, ами и лапата да и сгънеш не може... кът бях малък веднъж се бихме с умрели котки кът с тоягии други таквиз изрази има некоректни - "вкус на тебешир" например кът се каже за нещо безвкусно... реално тебешира има доста остър люто-кисел вкус
кът малък и тебешир съм ял...
![]()
Флъско, туй за днешния импулс ли имаш предвид да е кУрекция на по-малък тренд![]()
~@~ (15-07-2014)
скъсих го в движение със стоп на 1.7235
скъсила съм го без да знам,сега да видим кво ще бъде
като "рязък импулс напреки" имах предвид нещо кът днешното - преди него да има рейджовица, импулса да почва от най-ниското и рязко да прави нов връх по-висок от всичките у рейджовицата до сегане просто да е някакъв импулс посред нещо друго неопределено
![]()