ми щом не се сещат, че цялата им работа е ненормална-направо се чудя де ми е бил акъла да работя с тях преди време
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ти ако си затваряш всичко навреме явно няма проблем .....ама ако разширяват спредовете така , стоповете стават близки ,хората как си оставят позициите ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
това със спредовете си е углавно престъпление - нагла, безочлива кражба.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не ми се вярва да си съобразяват спредовете с наличието на отврени позиции, а и коя цена раздуват бай или сел![]()
Ами май разкикерчват и БИД и АСК. Абе оправдавам го донякъде, но в моменти когато пазара отваря, има гап и някой се опитва да се изтарикати, докато софтуера вклини. Тогава може да се направи и друго, но не ми е работа да им давам акъл. Просто такива пропуски им правят сериозна антиреклама и изглежда дилетантско! Дано това да им е прецедент![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
едва ли - те номерата им край нямат
какво ще става с канадеца тая нощ - държиш ли дългата от петък
Добро утро и успешна търговия!
Още съм с дългите. Дори уикенда не ги затворих - моя грешка, която обаче не ми навреди. Приспа ми се още в 21:30 в петък и стопа ми изглеждаше далече от котировките. Друг път няма да го правя това измързеляване. Стопа е на +8 едва. Днес май САЩ не работят??? И Канада и франсетата....после нашите работодатели като рекат - УУУ МНОГО СЕ ПОЧИВА В БЪЛГАРИЯ!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"