Е ти ще изтъркаш подметки за повече пари, от тези, които ще получишимам сметка там и съм си оставил 0.48 $, не мога да ги изтегля, защото са по-малко от 1 $
добре ,че ме подсети да добавя 0.52, че да си ги взема,
проблемът е, че трябва да отида до офиса им,а нямам никакво желание да се занимавам с тях
много трябва да се променят, за да им обърна внимание, а не мисля, че ще го направятПък и остави някой цент и на Варчев, тоя мерцедес не се кара с въздух
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
И още един градски да се намеси,зарязвайте го варчев,във варна има и други офиси ако искате да има офис в града,има на карол,на елана,на тредър бг,булбокерс,макар че и той е съмнителен.Ти си ми градски и може би ползваш или си мислил да ползваш Варчев? Ето какво забелязах днес и го постнах в темата за ВАРЧЕВ:
При затваряне на сесията 22:59:59 българско време, СПРЕДОВЕТЕ (нарочно ги пиша с главна буква) на Варчев съответно са: Евро/Долар 6,5 пипса; Долар/Канадец 30,8 пипса; Австралиец/Долар 12,4 пипса; Долар/Франк 19,3 пипса; Новозеландски/Долар 24,2 пипса; Евро/Паунд 30,6 пипса. Или не ми е правило впечатление досега или този път са се поулели. По принцип никога не държа позиция за уикенда и затварям 1 минута преди края на сесията. Впечатление ми прави, че точно в последната минута спредовете скачат неимоверно! Така че ФНИМАТЕЛСКАТА, който търгува през него
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
варчев не представлява интерес (възможно най-меко казано), аз съм си доволен от бенчмарк![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ха ха ... е това европаунд 30 пипса спред най ми хареса от всичките .....................![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
веднъж имах позиция на сребро и платформата замръзна за около 2 часав друг посредник гледам цената върви в моята посока здраво
варчев ми приема ордерите на цената дето е замръзнала и съм сложил лимити дето трябва да са вече ударени
като си пуснаха платформата бях на загуба![]()
Малък обем с консервативния стоп, ако даде по-добър взимаш и него.
freelancer (04-11-2013)
Ей след малко в 12ч може да даде хубав сигнал за дълги тук, но нямам свободен маржин, т.к. съм се разхвърлил на други места. Поне и там съм в корелация в подкрепа на гущера. ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕ![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
струва ми се че Е/$ ще върне около една фигура преди да продължи към 1.31
за това съм малко въздържан спрямо корелациите даже съм удължил в Е/$ за 1.3580
информацията е от вчера но опцията си е актуална и изтича днес ва 17 часа българско време
A whopping $3.4 billion in notional USD/CAD options expires tomorrow at 1.05 at 10 am New York time. There is also a huge $3 billion strike at 1.1000. Tomorrow’s expiry is the largest since at least February (before that it’s hard to get good data).
It’s hard to put into perspective how big $3.4B is in USD/CAD. It’s often a month between options valued over $1 billion.
freelancer (05-11-2013)