Тоя тренд надолу си мисля, че ще продължи и другата седмица, ама да видим
.............................
Тоя тренд надолу си мисля, че ще продължи и другата седмица, ама да видим
.............................
Оставих отворена дългата на единия брокер дето е до 23.00ч.На инстата и там имам 1 лот мисля и него да оставя за понеделник.Този път цената се отблъсна както трябва от съпротивата и върви гладко.Ако се осъществи сценария който си мисля може да обърне тренда дългосрочно.Дори и 10 фигури профит може да чакам.Само да видя какъв ще е суапа .
Като гледам няма големи гапове тук,така че ако ме изненада в понеделник с някакво пропадане надолу,направо ги разкарвам на загуба и забравям за тази двойка за няколко седмици.
Този месец много ми върви и с прогнозите и със сделките,обаче бързо затварям и изтървах сумати и профит .И на петрола бях натоварил яко с дълги от 93.00 и на евродолар от 1.2270 .
пп.суапа на доларканадец е -0,21 пипса за дълга позиция.Не е болка за умиране,на месец ще са -6 пипса
Последна редакция от predator : 17-08-2012 на 23:02
петрола от американската качи на 96 ,ако си го хванал добър профит.
и аз затворих две дълги на евро/долар едната 35 ,а другата 13 пипа и една къса само на 3 пипа.Яд ме е ,че изтървах това движение надолу.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм отварял днес на петрола,но влизах няколко пъти дълги предните дни.Вчера сутринта бях натоварил яко на 94.00 и после добавях.Ама малко ме е яд,че не доизцедих с още добавки докрай,но пак е добре.Кога върви- върви,само да не ограничаваме печалбите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледам че мечото движение свърши на малките графики и бай на 0.9879 и стоп на 0.9866.
Аз законтрих по седмична графика тук и малко ми е висок обема и стопа дълбок.Ще видим дали ще върже тоя път.Тръгна добре с трамплинен скок от подкрепата и не ми е бутало входа на 0.9870.Ще трябва да се чака .Тази седмица може и да не отлепи много на 0.9900 но съм решил да държа до над 1.0300 ако ще и до коледа да стане.Само да даде 50-100 пипса нагоре че да сложа стопа на нула.
айде, мина на твоя територияАз законтрих по седмична графика тук и малко ми е висок обема и стопа дълбок.Ще видим дали ще върже тоя път.Тръгна добре с трамплинен скок от подкрепата и не ми е бутало входа на 0.9870.Ще трябва да се чака .Тази седмица може и да не отлепи много на 0.9900 но съм решил да държа до над 1.0300 ако ще и до коледа да стане.Само да даде 50-100 пипса нагоре че да сложа стопа на нула................................................... .......
Добре мина,днес само поглеждам на телефона от време на време как върви,особено след 15.30.Стигна на 70 пипса профит,и доста се чудех дали да затварям.Нещо не ми харесва че долара много пада спрямо другите валути,но съм решил да стискам поне до края на седмицата.Дори все още стопа ми е в низините на 1.9720,но това е само против аварийна ситуация,иначе не мисля да чакам такава загуба![]()
Много бавно се развиват дългите тук,оцелях още един уикенд с отворени позиции.Стопа вече го преместих на нула на 0.9872,но може и да бъркам защото може само да ми го вземе и да си поеме нагоре,но каквото стане ,няма дя я мисля повече.Тази седмица ако издържи,вече ще ми е по-спокойно,че петъка се очертава много силен![]()
Вчера купих на 0.98471, мисля че прави двойно дънце Стоп на 0.97900 цел 1.04. Местя стопа на 0 при +100 пипса, дотогава или стоп или лимит![]()