И аз отдавна ги чакам тия дълги, ама... много чакане падна. Мисля, че вече има надежда за по-стабилен възход евентуално. Оставила съм 2 дълги от ок. 1,31 с малък обем да се мотаят. Засега добре потръгна, може да има и добавки.
И аз отдавна ги чакам тия дълги, ама... много чакане падна. Мисля, че вече има надежда за по-стабилен възход евентуално. Оставила съм 2 дълги от ок. 1,31 с малък обем да се мотаят. Засега добре потръгна, може да има и добавки.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Каква е тази цена
Добро утро и успешна търговияСтопа ми вече е на +57 пиперки. Давай Доларееееее. Кофти, от недоглеждане в петък поставих стопа малко по-близо от правилното място (поради ред причини като пътуване, жега, графика на телефона, еуфория от предстоящите почивни дни, лека дехидратация) и при единия ми брокер го удари. Добре че акаунта и обема ми там е малък и не ме е толкова яд. При другите ми брокери се размина на по-малко от пипс, направо го броя като щастливо стечение на обстоятелствата и невероятен късмет
----------
Стопа вече на +61 зарзавата! Интересно защо долара тук не може да набере инерция, но деня е пред нас, и американската сесия също
----------
Опс, някакво разкикерчване и стопа ударен. Резултата +63 пиперки, но отчитайки факта, че ме затвориха (поради неправолно поставен стоп от моя страна) при единия брокер и обема на затворената позиция, нетната печалба е около +52 чушлета. Благодаря на пазара и когато съм най-зле, така да е![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Дали ще се отвори скоро пътя нагоре в дългосрочен план , какво ще кажете![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Голям сопол се заформя тук. Т.к. не успях да отиграя особено квалитетно спада на долара срещу другите валути, тук ми остава шанса за евентуални къси. Най-вероятно обаче ще остане за утре, поне надявам се да е по-чиста картинката и да не се окаже кьорфишек![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
съгласен съмкато го погледна на Д1 има много път надолу .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в 20ч може и да го удължа, само да не прехвърли 1,0365Странен, нагнетен пазар
Чака да му вземем паричките
----------
Влязох му с дългия от 1.0348 и стоп на 1.0325. Сега освен дълъг, дано излезе и твърд..............долар
----------
Давай бе Доларе, какво се сополиш петък вечер по никое вреве. Стига с тоя рейндж
----------
Мъртофелка тази позиция на -23Тъпо, предадох се без бой
![]()