Много мудно туй чудо....пуснах едно дълго аз ...ама едва ли ще го изтрая
Много мудно туй чудо....пуснах едно дълго аз ...ама едва ли ще го изтрая
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, но зацикли в някакъв кофти рейнджа, вчера лихвен ден беше и не можа да го изкара, та съм го оставила за другата седмица.
Сега ще ти пусна и картинки.
----------
http://charts.mql5.com/2/75/usdcad-h...ades-plc-2.png
Та по- вероятно ми е да си продължи надолу за тест на часовата трендка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (19-07-2013)
Novak, хахахахахха, малееее къв съм ахмааак, пуснал съм австралийски-канадски долар и се чудя що твойта картинка е различна от мойта![]()
Я го дай това чудо- там що превалутиране има не е истина, пък после спред да преодолееш трябва да прави некакви огромни движения, че да си заслужава.
Ей сега ще драста една картинка, темата е на последната страница в дискусии за търговия
Последна редакция от GGBG : 19-07-2013 на 15:55
Novak (19-07-2013)
Добро утро и успешен алъш-вериш! Едно дълго тук от 1,0300 от 08:00 тази сутрин и стоп 1,0278![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12, Специален Поздрав чичката
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
D-12 (31-07-2013)
Ей закотви се това чудо, чака си новините. ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, че на еврака ядох шутовете, дано тук да не е така
----------
Е само шиш ли ще излезе бе. Даже няма да мога да си поставя 0-в стоп. Айде доларе мачкаййййй, няма какво да чакаш словоизлиянията в 21ч
----------
Стоп на 1,0282, давай долареееее, че до 21ч много време има. Тогава дали пазара няма да реши да остане пасивен. Все пак едни пикливи лихви са, дето им се кундят от сума ти и време
----------
Сдадох и тук стопа и позицията е затворена на -16 пипса, с което приключих търговията за този месец и за съжаление финансовия резултат е месечна доходност 0. Хубавото е, че и месечната разходност е също толковаВсе едно този месец не е съществувал, някаква своеобразна финансово-времева дупка
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
D-12, жалко за стопа ти - аз също го дебнех за дълги, но при мен не се получи чист сигнал - по-точно, сутрешното покачване развали картинката. Ей така става, когато пазара чака новини ......... и после от ряз нагоре-надолу
Spekulanta (31-07-2013), D-12 (01-08-2013)
Добро утро, баровци/ки! Нов месец започваме и с голяма доходност да го приключим, ви пожелавам......и на себе си също!
Тук отново на дневен ред е ослушване за евентуални дълги! Според така наредената графика, потенциален вход може да имам в 12ч. Максималната цена за покупка ще бъде дефинирана след 11ч, но към настоящия момент е 1,0327.
УСПЕХ по всички фронтове
----------
Хм не дава вход и това си е! Може би и по-добре, ще изчакам до 16ч, поне да бъдат вече отиграни разните му новини и на поулегнал пазар ще взема решение
----------
Дълги тук от 1,0307 и стоп на 1,0284. ДОЛАРЪТ ЩЕ ДОМИНИРАААААААА
----------
Стопа му го турнах у нулата, демек 1,0308 и мога да си лягам вече спокойно, че утре натоварен ден ме чака. А главата ми що е като оловна и аз не знам
Лека нощ и да сънувате само подходящи сънища
----------
Добър ви ден! Стопа ми е вече на 1,0326, т.е. на +18. Продължаваме да наблюдаваме и да се наслаждаваме![]()