Съжалявам, няма тогава да пиша, щом така ти е повлияло, почуствах се гузна.
Съжалявам, няма тогава да пиша, щом така ти е повлияло, почуствах се гузна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЕЕЕЕ ти пък сега !!! Кво си виновна ти, даваш мнение - нищо лошо. Проблема е в мен че не си следвам моите сценарии и се повлиявам от прогнозите на другите!
СЕГА НА МЕН МИ СТАНА ТЪПО ПФУУУУУУУ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм си изградила да не се влия и затова не предполагах, та затова.
Аз приключих засега с тази двойка,днес ми е взело нулевите стопове и се търкулнало почти до дъното,добре че ги сложих.Картинката е много заплетена в момента.Хем кивито и озито са на подкрепи и може да обърнат нагоре,хем тук доларканадец е на подкрепа и също може да обърне нагоре.Така че малко е съмнително всичко да тръгне нагоре и затова и спирам с тия екзотики.Очаквах да направи един по-бърз тест нагоре поне към 0.9980,но уви не даде.Няма да се инатя повече,въпреки че входа ми беше по седмична графика и нещата все още изглеждат доста прилично там.
Това е един от сценариите за позициониране в момента има удобен вход с тънък стоп 30 пипа.
2 проблема виждам тук.
Очаквам да зарейнджи между 0.9850 и паритета, суапа е отрицателен и при по-голям обем се превръща в проблем.
Дейли глафиката ми е за едно бутане още надолу, но за нея ще кача по-късно .
Uploaded with ImageShack.us
babaMETZA (01-09-2012)
Novak, сега погледнах графиката на USDCAD. Няма изразен импулс в нито една от посоките, т.е. може да тръгне навсякъде. Според мен не става за дългосрочна търговия. Колкото до стоповете виждам 2- стоп на 20-на пипса и стоп на 65 пипса, като ако падне 1-я, предполагам ще падне и 2-я, просто дъното става прекалено близко и ще искат да оберат стоповете. Ако ти трябва графика, свирни![]()
Дай една графика ще съм ти благодарна, обичам го тоя канадец и това ще ми е трети опит за позициониране тук.На предишния ми изби стоповете на 200 пипса печалба и ме елиминира 300 пипса по-рано.
А и тук все кандидати за позициониране сме се събрали.
Дебелия стоп не бих го позвала,20 пипса е стопа, но аз винаги слагам резерв 10-20 пипса за спред и някое боц.
Вземе ли го първия, варианта за глава и рамене на уикли отпада.
По вълни сме в някакво b, което не изглежда никак завършено и е мазало в него, затова си мисля, че вероятността от едно бутане надолу е голямо.
А канадеца много ги разваля фигурите, но пък тая е с таргет 600 пипса, за галене на егото да хванеш дънце, който иска може да се пробва тук на тънки стопове, вземе ли ги значи е грешка тоя сценарий.
Ок. Но след малко. Трябва да намеря в Гуглето нещо подходящоДай една графика ще съм ти благодарна, обичам го тоя канадец и това ще ми е трети опит за позициониране тук.На предишния ми изби стоповете на 200 пипса печалба и ме елиминира 300 пипса по-рано.
А и тук все кандидати за позициониране сме се събрали.
Дебелия стоп не бих го позвала,20 пипса е стопа, но аз винаги слагам резерв 10-20 пипса за спред и някое боц.
Вземе ли го първия, варианта за глава и рамене на уикли отпада.
По вълни сме в някакво b, което не изглежда никак завършено и е мазало в него, затова си мисля, че вероятността от едно бутане надолу е голямо.
А канадеца много ги разваля фигурите, но пък тая е с таргет 600 пипса, за галене на егото да хванеш дънце, който иска може да се пробва тук на тънки стопове, вземе ли ги значи е грешка тоя сценарий.че не го анализират много канадеца
----------
Ще постна графика, но не мисля, че с нещо ще ти е от полза. На нея добре се вижда, че импулсът е надолу. Влезеш ли с дълга, де факто контриш тренда. Със стоп 20-30 пипса може да се пробва, но не повече. Лично аз бих изчакал да се развие в някаква степен движението. Примерно да тества дъното и ако отново продължи нагоре, без да го е пробило, да вляза с дълга. На графиката съм обозначил, къде евентуално бих търсил вход за такава, отново с близък стоп.
![]()
Канадеца е по-особен от другите валути, или рязко обръща тренда и не ти дава втори шанс или зарейнджва с месеци, но хванеш ли го в тренд си пере без спирка.
Плана ми е да чакам да свърши евентуалното С, ако правилно съм преброила на големия фрейм вълните и тогава да пускам дългите или при ретест на пробива, който е близо до паритета и пробив тогава да влизам, но се пада малко над нивата които ти си дал.
Макар че като се замисля, какво съм се хванала за тия дълги, тук ако си направи добро пробивче на подкрепата си е добре за сел, коет оми е предполагаемото С и таргетчето му 70 пипса по рейнджа който си дал на 30мин.
Хм утре ще взема да ги замеря.
Предния път когато падна до 0.9800 на 27-ми април беше момента за удължаване.Тогава направи първи тест на подкрепата на седмична.Сега вече е на втори тест и е под въпрос дали ще направи двойно дъно или ще се катурне още надолу.Иначе пак има врътка,то е ясно аз и затова пробвах дълги с по-близка цел,но не се получи.Затова не е надеждна ситуацията за биците в момента и епълно възможно да продължи надолу към 0.9400 по месечна,където има дъно.Иначе нагоре съпротивата си е отдавна на 1.0300-1.0500