Не вярваш за кое? Няма да има пробив или ще има пробив? Аз мисля че отново няма да има такъв.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Може да направи един фалшив пробив надолу с няколко фигури ,след което вече да продължи по тренда на седмична.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може и това е вариант. Ама то варанти сякви и в наще очи все различни. Аз ще го изчакам все пак да видим на къде и тогава.все някога ще пробие, ама кога е въпросът и това е лошото, че незнам
----------
Обаче сега го гледам и няма да е и този път. май ще пускам дългата от понеделник.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Йената е най-гадната за търгуване двойка. По-добре да се търгуват кросовете. Другия вариант е първо да се раздвижи и след това да се гледа. Сега като нищо може да изфърчи на надолу и още по бързо са се върне обратно![]()