Майчето трябваше да разреше на хора в напреднала възраст и четящи вестниците Галерия и ПИК да могат да галусавт по 4-ри пъти.. ама нищо.. на следващата поправка на НК ще го приемат това сигур..
Майчето трябваше да разреше на хора в напреднала възраст и четящи вестниците Галерия и ПИК да могат да галусавт по 4-ри пъти.. ама нищо.. на следващата поправка на НК ще го приемат това сигур..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Майчето, сега се чуди как да накара хората от партията да гласуват за нея. Ако имат някакъв вътрешен кодекс за гласуването сега сигурно точи зъби и него да промени![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз пък ми харесва, че най-после демокрацията дойде и у тази партия.. то не беше интересно до сега след 100 години история да има само по 2-ма кандидати, и от тези двамата единия да е посочен от предшественика, и именно него да го изберат..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
борбата за шеф ще е много оспорвана,при толкова много кандидати,тия ще гласуват поне една седмица...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поне ще е интересно.. на предишни избори 1 година преди вота се знаеше кой ще бъде избран.. я не съм почитател на тази партия ма ми се ще да е някой по разкрепостен кът Кадиев.. ако е Майчето или Михов таз партия ще продължи да си погива година след година заедно с електората си..
Независимо от многото кандидати си мисля, че пак има 3-4 изязвени и изборът ще е главно между тях.
кой то и да е тази партия вече не е толкоз актуална,при тия техни изцепки и гафове дето сътвориха през годините
Ако някой обещае, че ще промени изборния закон до определена дата, за него. Мине ли датата без да е спазено обещанието на протест, но не със свирки, а с нещо по овчарско например.
няма причина да им се вярва на обещанията... реално ако искат да направят нещо за народа е по-лесно да го направят докато са в опозициятиквата цяла година беше в опозиция и единственото дето "измисли" беше да не ходи на работа
да не говорим по времето на неговия мандат бкп-то колко "работа" "свършиха" за народа... че аз тогаз по едно време мислех, че са ги разтурили
с месеци не им се чуваха имената изобщо...
той и Боко се беше покрил ама от кат Доган подложи крак на Станишката и веке всеки ден го гледам у телевизоро.. пускам Бтв - Боко говори насреща, пускам Нова - Боко с директно влкючване по телефона, пускам Нейшънал Геофрафик - Боко лови снежинки във въздуха... отварям хладилника - Боко се показва от там и ми подава бирата..
Novak (27-07-2014)