бат Емо, язе можем ли да отговорим на тоз въпрос (колко и къде) вместо Левскариначе той гледам го няма в момента (по-бърже да се разберем докът не е дошъл съответно
), па а аз после ще му ги препратя на него...
![]()
бат Емо, язе можем ли да отговорим на тоз въпрос (колко и къде) вместо Левскариначе той гледам го няма в момента (по-бърже да се разберем докът не е дошъл съответно
), па а аз после ще му ги препратя на него...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (10-07-2014), L1914 (10-07-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Многоооо убава темаМного ми харесва да търгувам с чужди средства. Ако губя парите не ги вадя от моя джоб , а ако спечеля има процент и за мен
Така че всички гурута във форума да помагат с полезно инфо: къде са най-малки регулациите, данъците, какъв размер трябва да е първоначалната инвестиция и т.н.За кибиците и пълнежа в тази тема няма място
Но кой е кибик и кой е гуру не знам как да разбератака че всеки да се чувства свободен, да сподели своето мнение
Аз за разлика от колегите ще ти дам конкретни съвети. Бързо ефикасно и накрая изчезваш с парите
Системата се нарича HYIP /High-yield investment program/
От тук нататък трябва само да се разровиш и да видиш за подробностите. Продават се готови темплейти, обещаваш свръх печалби в началото и в последствие или изчезваш със събраните пари или променяш правилата и ако оцелееш си правиш нормален фонд. Между другото бая пари се въртят. Ето ти тук един мониторинг на такива "фондове"
Отличен опит мога да ти кажа че бързо изчезват - в един отекох с 10 долара, но от други 2 изкарах 12, та съм на кяр.
Сериозно ... ако наистина се чудиш и искаш да направиш нещо като хедж фонд, това е добър вариант за начало. Би трябвало капитал от 10-20 000 долара да ти е достатъчен
Кинтитте ще са лесни, ако намерим балъциВ БГ-то има много балъци, но са без пара, така че ще добре да търсим клиенти зад граница
![]()
![]()
За да си направиш Хедж-Фонд хората искат или пари ,или дупе.Много ми харесва да търгувам с чужди средства. Ако губя парите не ги вадя от моя джоб , а ако спечеля има процент и за мен
Така че всички гурута във форума да помагат с полезно инфо: къде са най-малки регулациите, данъците, какъв размер трябва да е първоначалната инвестиция и т.н.За кибиците и пълнежа в тази тема няма място
Но кой е кибик и кой е гуру не знам как да разбера
, така че всеки да се чувства свободен, да сподели своето мнение
Пари няма - действай![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Не гледай БГ то - виж ония, хамериканците - вместо да дадат 20 долара в Макдоналдс да ги да дадът на тебе Капка по капка вир ставаКинтитте ще са лесни, ако намерим балъци В БГ-то има много балъци, но са без пара, така че ще добре да търсим клиенти зад граница![]()
L1914 (10-07-2014)
Ще намерим и дупета, но те ще са за по-крупните инвеститори
шегувах с темата, но от този линк, който постна доста балъци могат да се събератНе гледай БГ то - виж ония, хамериканците - вместо да дадат 20 долара в Макдоналдс да ги да дадът на тебе Капка по капка вир става![]()
По добре отвори си една ПАММ сметка тук в инстата
И ако се представиш добре Инвеститорите сами ще те намерят
Само оставяш телефон за връзка
Не се бъзикам !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”