При ниска волатилност сигналите са много лъжливи.... Ти добре си скалпиташ залтото доколкото мога да съдя по постовете, та по добре там. При паунда помдобре е да се чака висок вола![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яна (11-07-2014)
То златото си е идвално за скалпиране, докато не се изстреля изведнъж в някоя посока и не те хакне, а ти забравиш за стопа![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
И аз , както и 80 % от форума прилагаме ми се струва този метод на търговияКабела последните два дни когато и да го скъсиш все ще уцелиш
Да видим новата седмица как ще тръгне, но мисля че е време да падаме под 1.71ххх
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде де. Айде и аз това чакам. Че ме е страх да пускам късата. И само дрема и от време на време цъквам да видя кво става. Но мисля, че няма да пробива повече нагоре.
Златото пак си го резнах днес на 2 пъти на късо, ама с малък обем,че нещо хич му нямам доверие тези дни.То златото си е идвално за скалпиране, докато не се изстреля изведнъж в някоя посока и не те хакне, а ти забравиш за стопа
Надолу ми се чини че ще оди ама бъди внимателна защото това е корекция на тренда и не я прави със сила та затова оди нагоре на долу.
Така че опичай си акъла и просто и опъвай по един ластик предварително да видиш колко пипа е грубо движението в една посока и си намисли таргет който щом го достигнеш приключваш без да се лакомиш.
При това положение аз лично не бих я играл,прекалено често връща за корекция,кат си направи корекцията по посока на тренда ще има много убав леб за който знае кога къде да го захапе.
Поздрави от Магарето.![]()
Яна (11-07-2014)
Абе аз хубаво си го цедих няколко пъти вече,ама днес нещо стана.
Стопа ми още държи,ако трябва ще го преместя,и на инат ще я държа тази позиция.Не ми се вярва да ходи още много нагоре.
----------
Хора, преди малко 6.8 е ударило Фукушима на едва 10км дълбочина, опасност от цунами!
Ти се базикаш. И на еврото и на долара съм с дълги. Ама те тея за тях е като вибрация.
http://quakes.globalincidentmap.com/
няма майтап, преди по-малко от час, ако има цунами,леле малеййй
Емиии остава да видим какво ще стане. Ама нямаим нищо, те вече са имунизирани към такива бедствия.а и 6.8 май нее чак толкова много а е и далече май като ледах картата.