Защо плачеш?
Казаха ми,че съм дебела!
Глупости,взимай два стола и сядай при нас!
Защо плачеш?
Казаха ми,че съм дебела!
Глупости,взимай два стола и сядай при нас!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
- Колата не пали – казва жена на мъжа си. – Мисля, че в карбуратора има вода.
- Откъде знаеш? – презрително пита съпругът. – Та ти си нямаш и представа какво е карбуратор.
- Казвам ти – повтаря жената. – Сигурна съм, че в карбуратора има вода.
- Ще видим – подигравателно отвръща мъжът. – Отивам да проверя. Къде е колата?
- В басейна.
- Fanta Ечемик моля?
- Но такава няма!
- Ъъъъ, такова, де, ДАЙ Бира!
Пернишки тест за проверка на девствеността на булката:
Необходими продукти:
1. Червена боя.
2. Синя боя.
3. Винкел.
Боядисвате си единия ташак син, а другия червен.
Преди сватбата сваляте гащите пред булката и ако тя каже:
“Баси, това са най-странните топки които съм виждала” я погвате с винкела.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На купон един казва на стояща до него мадама:
- Гледам те и се чудя… Да пия ли още или вече ми харесваш достатъчно?
Двама мъже водят интелектуален разговор за жените.
- Аз мисля, че в жената всичко е важно - и как изглежда, и колко е умна, и дали е добра, образована. Ти например какво първо забелязваш в една жена?
- Отпред или отзад?
Надпис на входа на фирма:
“Уважаеми кандидатки за работа, преди да влезете, моля направете следния тест:
1. Застанете на две крачки от вратата.
2. Сложете ръцете си зад врата така, че лактите да сочат напред.
3. Бавно се придвижете напред, докато не докоснете вратата.
Ако вашите лакти са докоснали вратата преди вашите гърди, то това е много жалко и ние се отказваме от вашата кандидатура.”![]()
- Госпожице, да ви поканя на вечеря?
- Не ям нощно време.
- Да отидем на кино?
- Имам си торенти.
- Заповядайте у нас да погледаме телевизор.
Компютърът - това е истинското зло! Но ако не го включите веднага, ще се активират две нови злини - хладилник и телевизор.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Баща казва на сина си:
-Синко, дойде време да си поговорим за секс.
Синът отговорил
- Питай тате питай!
Посред зима един рибар отива да лови риба. Пробива една дупка в леда и тъкмо да хвърли въдицата, някакъв зад него му казва:
- Няма риба!
Рибарят отива на друго място. Онзи пак му казва:
- Няма риба!
Рибарят се обръща и разгневен го пита:
- Кой си ти, бе?
Онзи го гледа и в същият момент го потупва по рамото и му казва:
- Аз съм пазачът на хокейната площадка!![]()
В кабинета на психиатъра пациента рита падналия на пода психиатър и крещи:
- Аз ли съм нервен, а? Аз ли?
Урок по химия. Учителката:
- Мария, какъв е цветът на твоя разтвор?
- Червен.
- Правилно. Седни, отличен 6.
- Катя, а при теб?
- Оранжев.
- Не е точно така. Много добър 5, седни.
- Иванчо, цветът на твоя разтвор?
- Черен.
- Двойка. Кла-а-ас! Залегни!!!!
Две ескимошчета се кикотели в час по биология и госпожата решила да ги вдигни:
- Какво има момчета?
Eдното по смелото попитало:
– Госпожо има ли бели жени?
- Да
– А има ли черни?
- Да
- А има ли хем бели, хем черни жени?
- Не -отвърнала учителката.
Tогава едното се засмяло бутнало другото и казало:
– Абе тъпак, аз казах ли ти, че сме чукали пингвин бе!
Отишъл един мъж на плажа. Нямало никакви хора. Съблякъл се гол и отишъл да плува. Когато се изморил, доплувал до брега и видял, че на брега красива девойка чете книга.
Какво да прави? Върнал се пак във водата и видял една тенджера на дъното. Взел я той, сложил я отпред и отишъл при девойката.
- Здравей, прекрасна девойко!
- Здравейте!
- Какво правим?
- Книжка четем.
- За какво се разказва?
- Как да четем мисли.
- А какво си мисля в момента?
- Мислите си, че тенджерата има дъно.
Вълкът хванал заека да го яде. Заекът започнал да се моли:
- Вълчо, не ме убивай, ще направя каквото поискаш!
- Добре, направи ми свирка.
- Не умея!
- Прави свирка!
- Ама не мога!
- Прави колкото можеш!
- Хруп, хруп, хруп!
В данъчното:
- Вашата декларация за доходите за миналата година показва, че сте заработил двадесет хиляди, а сте изхарчил за този период минимум двеста хиляди. Какво означава това?
- Какво означава ли.. Че не мога да вържа двата края!![]()
Иванчо, ти защо си пуснал тухла на главата на дядо си?
- Аз повече няма!
- То повече не му и трябва...
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark