Има два типа жени:
Такива, които се гримират добре и такива, които… добре, че се гримират.
Има два типа жени:
Такива, които се гримират добре и такива, които… добре, че се гримират.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Един мъж се прибрал по-рано от командировка, а през това време жена му в леглото с друг. Усетила се тя, казала на любовника си да се скрие и викнала на мъжа си:
- Я ела ми помогни да преместим дивана в хола, че тъкмо почва мача…
Мъжът вдигнал дивана, а през това време жена му дала знак на любовника си да изчезва и любовникът минал на бегом през хола по гащи. Мъжът като видял това и казал ядосано:
- Ей жена, изгониха някого, а аз заради твоя тъп диван не можах да го видя!
- Твоята тъща какво работи?
- В медицината е …
- Лекар ли е?
- Не, пиявица
Млад художник се престрашава и целува позиращата му гола девойка. Придавайки си сърдит вид тя пита:
- Ти какво, сигурно целуваш всичките си модели?
- Не, ти си първата.
- А, колко модела си имал преди мен?
- Четири: ябълка, тиква, пъпеш и чиния…![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (23-07-2014)
Син пише писмо на майка си:
„Скъпа мамо! Роди ми се син. Жена ми няма мляко и бебето сучеше от афроамериканка. Затова за една седмица то почерня.“
Отговорът на майката:
„Скъпи сине! Когато се роди ти, аз също нямах мляко и затова ти давах от крава, но рогата ти пораснаха чак на 30 години.“
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Отишли при един фотограф много китайци да се снимат за документи. Фотографът си помислил: "Що ли да ги снимам всички, като са толкова еднакви, по-добре да направя една снимка за всички."
Дошло време да си взимат снимките. Един китаец взима снимката и казва:
- Това не е моята снимка.
- Как да не е твоята? - пита фотографът. - Това не е ли твоето лице?
- Лицето е мое, но фланелката не е моята.
- Добре, че си идваш навреме! Не се справям със сина ни!
- Какво е направил?
- Когато се прибирахме от училище към къщи, той ме попита какво продава гримираното момиче с много къса пола в парка.
- Нищо лошо, де. Нормално любопитство.
- Да, но като се прибрахме, си разби касичката...
Шефът има рожден ден. Подчинените се мъчат да измислят текст за поздравителната картичка. Влиза в стаята системният администратор. Всички го питат:
- Кажи нещо хубаво за шефа!
Той, без да се замисля:
- Тъп, самовлюбен педараст!
Всички са във възторг:
- Добре го рече! Така и ще напишем: рядко умен човек, който си знае цената и най-важното не е равнодушен към всичките си подчинени.![]()
Една тиха лятна сутрин Лорд Съмърсби си миеше зъбите с електрическата си четка за зъби. Случайно направи грешна стъпка и се подхлъзна. Така беше изобретен вибратора!
- Отче, ще ходя във Варна. Казват, че девойките там не се обличат като нашите.
Кажете, отче, а може ли да гледам девойка, ако е облечена с минижуп или пък има дълбоко деколте?
- Може.
- А ако се пече на плажа по бикини?
- Може.
- А ако е топлес?
- Може.
- Отче, а има ли нещо, което не трябва да се гледа?
- Има.
- Какво, например?
- Например... електрожен.
![]()
Последна редакция от mck : 23-07-2014 на 17:31
- Как върви работата?
- Ох, не питай... Началникът иска да работим за трима! Пак добре, че сме петима![]()
Прибрал се един човек от дълга командировка в Африка и по цял ден ходел угрижен. Колегите му се притеснили и седнали да го разпитват какво се е случило:
- Как да ви кажа… Излязох един ден на разходка и ме подгони един носорог и аз къде, къде – качих се на едно дърво. На дървото обаче – един разгонен орангутан. Като ме подхвана и три дни и три нощи ме е*а.
- Не се притеснявай – почнали да го успокояват колегите му, – нали поне си останал жив.
- То пък един живот – аз тук, той там; нито пише, нито се обажда…![]()
- Защо никога не излизаш в отпуск? Нима твоята фирма не може без теб?
- Затова и не излизам, за да не разбере шефът, че може и без мен.![]()