то е така но съм забелязал че всички по напреднали си мислят че начинаещите вървят по техния път и повтарят техните стъпкиа не е така според мен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (07-07-2014)
Всеки си върви по неговия път, но има проблеми/стъпки, с които всеки се е сблъсквал, kато кой не не се мислил за бъдещ мулти-милионер![]()
![]()
![]()
saxsten (08-07-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Антъй Жорка, ... виж само как можело и без онез черти, дет ги беше нафлякъл да та объркват само ...
У верната лента си ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Да, но ще иска време да се тества, много шарения имаНа пръв поглед мисля, че няма да работи стратегията, но ще видим... Между другото нормално е която и да е чужда система без значение колко е добра да не работи за теб ако спазваш обективно правилата.
Аз използвам adx mtf индикатора и добре се съчетава с мойта стратегия![]()
MTF идва от Multy Time Frame
За mtf анализ говорим, когато анализираме ценовото движение на няколко ТФ, а не само на един. А mtf индикатори са тези, които могат да показват стойности на различен ТФ от този, на който гледаме графиката (например гледаме ТФ 15М, но имаме индикатор, който чертае С/П на 1Ч графика)![]()
saxsten (08-07-2014)
Наистина ли ?MTF идва от Multy Time Frame
За mtf анализ говорим, когато анализираме ценовото движение на няколко ТФ, а не само на един. А mtf индикатори са тези, които могат да показват стойности на различен ТФ от този, на който гледаме графиката (например гледаме ТФ 15М, но имаме индикатор, който чертае С/П на 1Ч графика)![]()