Обикновено този който помага от вътрешна убеденост,не го афишира...............
а този който постоянно парадира с това,не е безкористен.....................
Обикновено този който помага от вътрешна убеденост,не го афишира...............
а този който постоянно парадира с това,не е безкористен.....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (13-07-2014), albagpipe (13-07-2014)
Не те познавам, вярно е. Къде обаче видя да ти правя квалификации?Ти изобщо познаваш ли ме,за да ми даваш подобни квалификации??? И тъй като ми вдигна нервите,ти казвам,че повече няма да комуникирам с теб във форума, и ще те помоля да не отговаряш на моите постове.
И стига си се хвалел и вайкал,от къде си сигурен,че само ти и единствен ти помагаш? Абе изобщо що си развалям харния следобед с теб?Казвам само, че не съм съгласен с твоето мнение! Нали не е забранено да имам различна позиция?
Това само доказва моята теза от друга тема, че хората отвикнаха да четат, за жалост.
Научихме по 3-4 чужди езици, но не разбираме родния си език! Мила, родна картинка!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Една дъщеря се оплакала на баща си:
- Тате, уморих се, животът ми е тежък, срещам трудности, имам сериозни проблеми, през цялото време плувам срещу течението и вече нямам сили... Какво да правя?
Вместо отговор, бащата поставил на печката
три купички с вода: в едната пуснал морков, в другата сложил яйце, а в третата изсипал кафе. След известно време, извадил от водата моркова и яйцето и налял чаша кафе.
- Какво се промени? – попитал той дъщеря си.
- Яйцето и моркова се свариха, а кафето се разтвори във водата – отговорила му тя.
- Не дъще, така е само на пръв поглед. Погледни - твърдият морков, след варенето, омекна. Крехкото и течно яйце се втърди. Външно те не се промениха, но измениха същността си под въздействието на еднакво неблагоприятно обстоятелство – кипящата вода. Така е и с хората – силните на вид, могат да се огънат и размекнат там, където крехките и нежните само стават по-силни и твърди...
- А кафето? – попитала дъщерята.
- О! Това е най-интересното! Кафето се разтваря във враждебната среда и променя нея – превръща обикновената гореща вода във великолепна, ароматна напитка. Има хора особени, специални, които не се променят по силата на обстоятелствата – те променят самите обстоятелства и ги превръщат в нещо ново и прекрасно, извличайки полза и знания от различните ситуации...
Jawor (12-07-2014), Emil Enchev (13-07-2014), albagpipe (13-07-2014)
Една дъщеря се оплакала на баща си:
- Тате, уморих се, животът ми е тежък, срещам трудности, имам сериозни проблеми, през цялото време плувам срещу течението и вече нямам сили... Какво да правя?
Вместо отговор, бащата поставил на печката
три купички с вода: в едната пуснал морков, в другата сложил яйце, а в третата изсипал кафе. След известно време, извадил от водата моркова и яйцето и налял чаша кафе.
- Какво се промени? – попитал той дъщеря си.
- Яйцето и моркова се свариха, а кафето се разтвори във водата – отговорила му тя.
- Не дъще, така е само на пръв поглед. Погледни - твърдият морков, след варенето, омекна. Крехкото и течно яйце се втърди. Външно те не се промениха, но измениха същността си под въздействието на еднакво неблагоприятно обстоятелство – кипящата вода. Така е и с хората – силните на вид, могат да се огънат и размекнат там, където крехките и нежните само стават по-силни и твърди...
- А кафето? – попитала дъщерята.
- О! Това е най-интересното! Кафето се разтваря във враждебната среда и променя нея – превръща обикновената гореща вода във великолепна, ароматна напитка. Има хора особени, специални, които не се променят по силата на обстоятелствата – те променят самите обстоятелства и ги превръщат в нещо ново и прекрасно, извличайки полза и знания от различните ситуации...
Како,обърка темата май,лягай си по рано.
............................................
Хич не съм я объркала, това е за химикало-човека, просто защото в неговата тема повече няма да пиша!Како,обърка темата май,лягай си по рано
albagpipe (13-07-2014)
Яна (12-07-2014)
Ти си най-сладкото зевзешко пуле на света!!!![]()
![]()
Звездолин (12-07-2014)
Звездолин, правят ти намеци да направиш кафе и да поканиш мацето, а ти се чудиш и маеш. И за какво все мене ме вкарвате във вашите свалки?
Да не съм ви лампион?
Горкото злато, колкото по-скъпо става, толкова повече темата му се маргинализира!![]()
Аз съм много срамежлив по принцип и не зная какво да направя в случая,благодаря ти че ми помагаш в тази притеснителна за мен ситуация.
Например днес докато обядвахме с Оги в едно заведение сервитьорката ми направи няколко неприлични намека и аз срам не срам едвам събрах смелост да и пусна ръка на готиният и задник.
Сега много се срамувам от тази ми постъпка и мисля да я поканя в някой хотел да и се извиня искрено.
Та такива ми ти работи Лампионе.![]()
Яна (12-07-2014)