Вземи и вреифицирай, щото на мен ми отне 3-4 седмици, все незнам си какво все незнам си какво било сканирано.... Накрая последните два пъти изпратих една и съща картинка и одобриха. Май едни там режатповече отдругите. Въпрос на късмет кой ще те разгледа.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Bibco (06-07-2014)
ем тя затуй принципно... все едно кът имаш рожден ден как отиваш на работа с една кутия бонбони и една бутилка уискенце, а вкъщи койт поканиш - голямата трапеза... и традицията насреща - подаръци да се подаряват - един от всички заедно на работа и по един-два-три от всеки поотделно дет идват на гости... подаръка все едно депозита, почерпката уйдравала, ама за койт дал подарък - голяма трапеза, за койт не е - само бонбонче символично![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
зависи кой как е станал ако е с гъза на горе не одобрява и аз съм имал доста ядове![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Здравей Бибко Skril Картата за сега е много добра ако нямаш си направи !!!
ето ти и линк https://www.skrill.com/de/business/
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”