нашта куфня тука повече на прасето набляга, ама ако беше толкоз обвързана с кравите и нашто щеше да е тъй полусуровотуй са готвене де, инак суджуци еленски бутове вече там друга работата... ама и там щеше да е бая по-различно де...
нашта куфня тука повече на прасето набляга, ама ако беше толкоз обвързана с кравите и нашто щеше да е тъй полусуровотуй са готвене де, инак суджуци еленски бутове вече там друга работата... ама и там щеше да е бая по-различно де...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Казаф "балканска". Щот съм бил и в турски ресторант, у нази. Че то така приготвено овче и шилешко, че да си оближеш пръстите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не бе тя си работи по скоро сега има нова такава а старата не работи, а пък новата такава кожи дере
Не се занимавай със скрила щото и те са кожодери
В нетелер картата е 13 долара към доларова сметка Превалутирането е 3% когато купуваш нещо от магазин -ОТ ТЕКУЩШЯ КУРС НА ДОЛАРА КЪМ МОМЕНТА СПРЯМО ВАЛУТАТА В КОЯТО ПРЕВАЛУТИРАШ
така че помисли си![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
е то същото кът скриловото - и там е 3%ако се държат повечко пари по картите най-добре и двете май - и скриловата, и нетелеровата
пайонерската е скъпа... ако се държат пари в нея е още по-скъпа... сега някаква нова инстовска има "еПеймънтс" - ама кът че ли още няма отзиви за нея
![]()
четох и аз за тази новата предплатена карта на ePayments таксата и е 35 долара на година и теглене от банкомат 1.5 долара никъде обаче не видях нещо за превалутиране да пишат има ли няма лиНе бе тя си работи по скоро сега има нова такава а старата не работи, а пък новата такава кожи дере
Не се занимавай със скрила щото и те са кожодери
В нетелер картата е 13 долара към доларова сметка Превалутирането е 3% когато купуваш нещо от магазин -ОТ ТЕКУЩШЯ КУРС НА ДОЛАРА КЪМ МОМЕНТА СПРЯМО ВАЛУТАТА В КОЯТО ПРЕВАЛУТИРАШ
така че помисли си
Хммм! Сега го чувам. И кво. Ако е за необятната руска шир, да си се оправят. Яз от скрила съм доволен!!сега някаква нова инстовска има "еПеймънтс" - ама кът че ли още няма отзиви за нея
е тя пак европейска мисля - някъде между Англия и Гибралтар държат кешовицатаако се тегли повече кеш от бамкоматя може би и по-изгодна да излезе от скрила
ама общо взето горе долу на едно са... скрила повече история има и уж някакъв вид репутация, аз затуй го предпочитам
след него нетелера
Обичам направо на касата да плашам. Банкоматите ги избягвам. Даже кога ми требе кешовица, зимам колата на некой от синовете, пълня му резервоаро, па той ми ги превалутира в кеш, по неговия си курс!!!ако се тегли повече кеш от бамкоматя може би и по-изгодна да излезе от скрила ама общо взето горе долу на едно са... скрила повече история има и уж някакъв вид репутация, аз затуй го предпочитам
Къде го тия ресторант Турски? В Пазарджик турски ресторант ли са отворили? Сигурно селям малам ти викат на входа и вътре само бради и мустаци?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Скрила таксата е 10 долара, такса теглене мисля беше 1-8-2 процента.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark