И какъв е изводът - кокошкарски работи не трябва да се правят. Ако ще влачиш да е поне за над 10 милиона, да се разплатиш тука там и да ти останат 2/3. Всички други дребни кражби са за затвора![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
никак не е весело,все пак е станало със нечие знаниеНе повече от 1.7 милиарда(1/2) е заграбеното от шапката (мустака, успелия 33 годишен и соколя), другото е по веригата, че все пак всеки кух кредит е правен с временни обезпечения от трети лица, политическа толерантност и съдействие от банков надзор.
Абе безрискова работа, гарантирано плаща целокупния народец, чрез фонда.
Плюем ги, плюем ги комунетата, ама аз почвам да им се възхищавам.
Имат размах.
Яко нови кредити за 1 година, парата се сипеше върху избирателя под формата на 20 лева майчински отгоре и 3 лева увеличение на пенсиите, а те кешират от държавните дружества, бъдещи договори и черешката, гепиха фонда за гарантиране на депозитите.
умишлено предизвикан фалит
а Креди Агрикол е 100% собственост на КТБ
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Абсе, добре дошъл пак тук
Те комунягите винаги ги е влечало да гепат от общото - мандри, "крупни земеделци", ТКЗС-та и т.н)
Мани ми и еврото сринахме неска))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (11-07-2014)
Не виждам нито една тема за канадски долар и много се изненадах? Нима никой не търгува от двойките
свързани с канадската валута? Специално днес имаше много приятни движения там!![]()
Моливчо Моливчо не се ли научи първо да четеш и после да пишеш....и като гледам след още два три такива поста ще отнесеш някой сап от Реда...
L1914 (11-07-2014)
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!!
Днеска,,,,докато не е заваляло по вънка,
а на некои места доката не е напекло СЛЪНЧО.)