Дизеле едва ли ще се случи,
пък и требе да имаш едно на УМ
за това дето го казват сега,,,,,,,)
Дизеле едва ли ще се случи,
пък и требе да имаш едно на УМ
за това дето го казват сега,,,,,,,)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не ...дай поне един линк да видим къде го чете ...................
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Затова не град, кат камъняци, а с напалм и атомни бомбета трябва да изринат територията ... Иначе няма отърване от нас ...че парите са откраднати е ясно, кой ги е взел това Цацаров трябва да каже
а дано ама надали, сега с държавни пари демек с наще пари ще платим сметката на измамниците, перфектна система
как да не харесваш така устроена пазарна икономика, пазара краде после с народните парите чрез държавата плаща сметката![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
L1914 (11-07-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачоооооооооооо, де се криеш зад муската бре?
Видя ли как се прави законен банков обир на 5% от БВП-то на страната.
Виртуозно изпълнение.
Таман по 1500 лефчета от работещ чиляк по територията.
п.с. Искам да знам ти ли носи 190-те кила куфари със 105-те мили евро или ти кара самолета![]()
Последна редакция от Absfresh : 11-07-2014 на 13:10
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса де се е скрила БНБ, че чак сега разбрала???Бачоооооооооооо, де се криеш зад муската бре?
Видя ли как се прави законен банков обир на 5% от БВП-то на страната.
Виртуозно изпълнение.
Таман по 1500 лефчета от работещ чиляк по територията.
п.с. Искам да знам ти ли носи 190-те кила куфари със 105-те мили евро или ти кара самолета
Другото също много любопитно е от тез млрд лефа
колко са останали у Мустака и колко при другите.
Кои ли са другите????
Emil Enchev (11-07-2014)
Ама и аз съм с мустак, виж ми снимката! Де са моите милиарди? Няма да кажааааааОще ги търся
----------
Нищо не се губи! Сега като дойдат новите избори, тия пари пак ще се върнат - ха бесепетаха седесета
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Не повече от 1.7 милиарда(1/2) е заграбеното от шапката (мустака, успелия 33 годишен и соколя), другото е по веригата, че все пак всеки кух кредит е правен с временни обезпечения от трети лица, политическа толерантност и съдействие от банков надзор.
Абе безрискова работа, гарантирано плаща целокупния народец, чрез фонда.
Плюем ги, плюем ги комунетата, ама аз почвам да им се възхищавам.
Имат размах.
Яко нови кредити за 1 година, парата се сипеше върху избирателя под формата на 20 лева майчински отгоре и 3 лева увеличение на пенсиите, а те кешират от държавните дружества, бъдещи договори и черешката, гепиха фонда за гарантиране на депозитите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Бас лепим, че Цецо Василев е взел със себе си Володя Стоянов и сега му се пее:
Пирамиди, Фараони
И балъци за милиони,
Куче влаче рейс,
Диря няма няма, ей!
Човека взе парите
Хвана самолета
Чакай да се върнеее!
Нагоре е високо
Надолу е дълбоко
В София е тесно
Нема вече лесноооо!
Поздрав за целокупния български народ!Поне едното забавление ни оставиха
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
e;r==== еми честито само мога да кажаБас лепим, че Цецо Василев е взел със себе си Володя Стоянов и сега му се пее:
Пирамиди, Фараони
И балъци за милиони,
Куче влаче рейс,
Диря няма няма, ей!
Човека взе парите
Хвана самолета
Чакай да се върнеее!
Нагоре е високо
Надолу е дълбоко
В София е тесно
Нема вече лесноооо!
Поздрав за целокупния български народ!Поне едното забавление ни оставиха
влизаме в процедура на свръхдефицит и народът ще го отнесе
а ония хабер си немат,щото някой минал с търмъка на двойна предавка
за една касова бележка за 2лв ще ти съдерът дупе за хиляди , а милиарди липсват
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
D-12 (11-07-2014)