Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм бивш тюлен замаскиран съм добре
49-ти Шейновски Полк !!!
С картечница в ръка съм кой може да и устой ?
Нито едно Животно няма да може да и устой !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
REDA (11-07-2014)
Индексите:
Японските са доста надоле и гледат нагоре.
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3602-1,3610
при пробив с възможност за 1,3619-1,3626
с възможност за ИДЕИНАТА зона 1,3634-1,3650.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,3595-1,3588
и при преминаване там ще има атака на 1,3575-1,3564
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,3555-1,3540.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (11-07-2014), infesta (11-07-2014), CVC (11-07-2014), fxg (11-07-2014), КинО (11-07-2014)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
За днес РЕДА счита, че е много възможно
при ход на курсо под 1,3564 да се случи
петъчно изсипване чак до около 1,34777!!!![]()
КинО (11-07-2014)
Да ти кажа РЕДА и аз съм на същото мнение
Даже преди няколко дена го коментирах в друга тема
€/$ че ще достигне стопа на Дизела да го разсее малко![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
REDA (11-07-2014)
Spekulanta чадо,
не е заради на Дизела стопа.
Просто това ниво му излезна на
РЕДА като цел като се КЬОРЕШЕ
сабале по графиките!!!![]()
Spekulanta (11-07-2014)
Знам че на дизела стопа е 1,3470 та добре да внимава
И най вече с какъв обем е влязъл в сделка !!!
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !