Тези неща задължителни ли са? Не може ли на първо време да има "натурален" Скрил акаунт, който да използвам за директно пазаруване от интернет, а
не за теглене кеш? И как точно се верифицира Скрила, защото има една камара опции и не става ясно кое кога се иска?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо не съм пускала ,просто неможах да вляза ...преинсталнах, щото помислих че се е бъгнала ,обаче пак не тръгва ..през друга платформа обаче върви, само на инста през модулчето не върви ..може и при мен да е грешката не знам ..
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, явно не ти е блокирана, щом можеш да влизаш през друга платформа.
Пробвай да си влезеш и в клиентския кабинет , когато те блокират и там също не можеш да влизаш...пък ако можеш за всеки случай си направи скрийн шот, ако те изненадат евентуално да имаш доказателство....че те така правят, спират изведнъж!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e (03-07-2014)
Ми и на мен току що ми направи номер Не ми дава да търгувам Искача един джам че търговията била забранена Все едно че е неделя
И от двата компа опитвах и все същото![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ef4e (03-07-2014)
може и технически проблем да е пробвай през друг компютър или таблет, телефон да провериш дали се логваш и ако влизаш в клиентския значи не е толкова страшно
ef4e (03-07-2014)
това е кофти и дано причината да не е блокирана сметка ..........
и Ефче казва че има проблем а влизането![]()
Фафи ,ef4e, явно не ти е блокирана, щом можеш да влизаш през друга платформа.
Пробвай да си влезеш и в клиентския кабинет , когато те блокират и там също не можеш да влизаш...пък ако можеш за всеки случай си направи скрийн шот, ако те изненадат евентуално да имаш доказателство....че те така правят, спират изведнъж!
Точно така направих и пратих скрин-шота на момчето от съпорта в БГ Обеща да помогне Да видиме какво ще стане![]()
Цък не е забила и през Бенча го пусках ама пак не дава да търгувам Възможно е да е от това че междун. ми паспорт му е изтекъл срока на валидностТо и момчето от БГ центъра се обади и на него изпратих лична карта и документ за платена сметка за вода
Дано се оправят накак че то и сделката ми отиде на загуба ,а аз само си я гледам и нищо не мога да направя
----------
Кой ме дявол накара да им пускам печеливш експерт на тия от инстта и да им тегля от паричките
Със всичките им отдели писах и приказвах Всичките вдигат рамене докато накрая се изясни че трябва да прикзвам само с атикорупционния им отдел
Накрая и на тях написах същото като на останалите И нови документи им пратих за верификация
Прочее това с верификацията е много интересно
В момента като си влеза в кабинета навсякъде пише че трябва да си верифицирам сметката
Където и да цъкна все един и същ прозороц изскача
А не мага да си верифицирам наново смектата защото всякъде свети зелено от старите документи и които са редовно пратени преди 4 години и не позволява да въвеждаш нови документи
Накрая предположих че може би защото срока на международния ми паспорт е изстекъл та за това
Писах до тоз отдел писах до друг отдел Всякъде ме препатиха към атикирупцията
На край и на тях написах и новите документи пратих
И сега какво аз чи чакам, а сметката ми губи защото има отворена губеща позиция кято е недосегаема за обработка от мен
![]()
Сакси, верно ли е всичко това! То големи ядове на последък. Аз малко се дистанцирах, щот ме гонят други дертове, та не съм и теглил от доста време. Па си ме е и страх да тегля, да не отнеса дръвцето!!!!
![]()