Бъди сигурен че ще го извъртят така както на тях им е изгодно..това какво коментираме тук сега и какво може да стане ,могат да се окажат коренно различни неща ,,,,,,,,,,,,,,,,Да, де ама тука пише, че може да ми резнат печалбата, а не цялата сметка. Аз кво да правя като печеля.
Конкретен пример: на 07.07.2014 слагам един ордер на долар канадец на ниво 1.0650 - той си се мотае там два дена на +- 20 пипа и в петък вечерта прави един рейд нагоре и съответно 80 пипа далавера при един лот, което си е 80 долара или 30 % от бонусната сметка - и сега аз какво да правя, да чакам да върне на 30 пипа, че тогава да го затворя ли, че то като го гледам дето може да не върне, ами ще върви още нагоре, което ще ме прави все по-голям нарушител.
----------
Друго ми е интересно - що не въведат и обратното правило - при шиш в обратна на ордера посока също да ограничат загубата - занчи ако губя - няма проблем да зануля сметката, ама ако печеля - нещо им се зловиди и ме ограничават.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (12-07-2014)
Ще изчакаме до понеделник и ще видим. Пуснах една тестова сума за теглене - или ще я преведат илище ме резнат - то друг вариант няма.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то горкото пак е нещо , чело - недочело
Не му придиряйте толкова , вековете са пред него ,ще се научи
.................................................. .................................................. .
Минков
От един път К..ва не се става брато
Но ако вземеш да им дърпаш по редовно тогава не отговарям![]()
Последна редакция от saxsten : 12-07-2014 на 21:23
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Звездолин (12-07-2014)
Ми то аз и нямах намерение да дърпам - ползвах бонусарката за тестване на някои неща, че има и други за тестване, за които трябваше малко повече капитал и исках да се понатрупа, ама като четох тук и реших да пробвам с дърпането, ако ще режат да е сега, а не като се посъберат повече пари.
то обикновено та подвеждат първо по точка 3.14.6 след което следва точка 5.12 и накрая та оформят по точка 10.1.3 и следва досвидание, бай- бай, ауфидерзеен, чаоДа, де ама тука пише, че може да ми резнат печалбата, а не цялата сметка. Аз кво да правя като печеля.
Конкретен пример: на 07.07.2014 слагам един ордер на долар канадец на ниво 1.0650 - той си се мотае там два дена на +- 20 пипа и в петък вечерта прави един рейд нагоре и съответно 80 пипа далавера при един лот, което си е 80 долара или 30 % от бонусната сметка - и сега аз какво да правя, да чакам да върне на 30 пипа, че тогава да го затворя ли, че то като го гледам дето може да не върне, ами ще върви още нагоре, което ще ме прави все по-голям нарушител.
----------
Друго ми е интересно - що не въведат и обратното правило - при шиш в обратна на ордера посока също да ограничат загубата - занчи ако губя - няма проблем да зануля сметката, ама ако печеля - нещо им се зловиди и ме ограничават.
To`no pyk 3.14.6 няма никакъв начин да я наруша - просто никога не откривам ордери преди или по време на новини, както и никога неотварям повече от един ордер на една двойка, а пък с насрещна позиция пък съвсем няма как да стане.
Но даже и да го правя пак в условията пише, че само ще ми коригират сметката с неправомерните според тях печалби, а не че ще ми я закрият цялата.
демек с две думи няма смисъл да се занимаваме с това .... а само за бонус сметките ли ги правят тези мизерии или общо като цяло за всички
Всяка далавера е до време!
.............................................
Според Софийския им колцентър само с бонусните имало проблеми, с реалните - НИКОГА не се било случвало, ... който иска да вярва, ...
А смисъла е, че тази игра те са я инициирали, ... не ние, ... и са длъжни също да си спазват собствените правила ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Spekulanta (12-07-2014)