Добро утро колеги, имам от вчера късо тук и сега се чудя какво да правя, дали да бягам около 14 ч. независимо от резултата или да го оставям и да влизам в екшъна смело
Някакви идеи![]()
Добро утро колеги, имам от вчера късо тук и сега се чудя какво да правя, дали да бягам около 14 ч. независимо от резултата или да го оставям и да влизам в екшъна смело
Някакви идеи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Попринцип и аз така миля и правя, не влизам в сделки покрай новините но очаквах да ми излезе късата от вчера, която още се върти на малък плюс та се зачудих какво е правилното решение в случая - абе май ще затварям на каквото и да е ниво към обяд![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес има доста новини. Та деня ще е натоварен. Още нямам идея, и оглеждам чартовете за някаква подсказвачка!!
Бате Жоре ти дай едно мнение и посока па ако може качи и някоя картина
Па ние ще сравняваме мнения и анализи ,нали ми схващаш мисълта ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Кво става,тръпнете ли вече за екшъна?
Оги избяга от работа и сега се е заложил във тях гол по гащи пред компа да не се изпоти от екшъна.![]()
язе нема как да избегам,щото при нас е като у концлагер,строгосекретно
.................................
та съм се скрила между храстите..............
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Чух по едно време че я кле че се била дигала.
Днес сме отиграли едновременно една и съща позиция с него на една от двойките случайно.
Та и двамата сме на плюс по 65 пипа от нея.
Само че той не е съгласен с моето мнение как ще продължи движението на нея вече та сме в лек облог по въпроса.
Та утре усещам как той ще плати сметката на обед по този повод.![]()
За сега нямам отворена позиция
Иначе Звездю що за секретарка имаш ваааааааа
Падна ми мантибулата![]()