Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (02-07-2014)
Ти на коя валутна двойка си видяла всекидневно за час да прави над 30 пипа, като изключим новините или по конкретно покрай отварянето на Лондон или Ню Йорк
Случайно да не намекваш, че няма разлика в моментното състояние на пазара и състоянието му януари или февуари т.г.![]()
е то сега лятото щот съвсем заспана есен кът отлетят вълци и щъркели на юг пак ще се кекерчат 20-30-40 пипондрека покрай отварянията
в рамките на час-два-три след туй де...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо не намеквам - само питам - понеже лично аз не следя конкретно отварянията - не знам как е било преди и сега. Знам само, че от известно време - от порядъка на месеци като цяло е супер заспал пазара откъм свестни движения (поне където търгувам аз), явно и отварянията са такива.Ти на коя валутна двойка си видяла всекидневно за час да прави над 30 пипа, като изключим новините или по конкретно покрай отварянето на Лондон или Ню Йорк
Случайно да не намекваш, че няма разлика в моментното състояние на пазара и състоянието му януари или февуари т.г.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ИменноИ аз това искам да кажа, че пазарът (особено форексът) е изпаднал в летаргия от няколко месеца.
И това не се отняса само за отварянията, с тях просто исках да дам по-конкретни часови интервали![]()
Ми като са ви малки движенията, увеличете обемите ......
Има алтернатива![]()
Звездолин (02-07-2014)
Зависи от стила и стратегията на търговия. За мен от първостепенна важност е да не злоупотребявам със съотношението обем/капитал. Не мисля да си играя на камикадзе по тоя начин, вече съм си играла... да не казвам с какви последствия.По-скоро бих сменила инструментите, но знае ли се - тъкмо да ги сменя и моите да вземат да тръгнат както се очаква...
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 02-07-2014 на 21:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Пази, ама има и друго: "страхът е лош съветник".
----------
Всеки си преценя сам за себе си, и действа така както му пасва на стратегията....
Еми така е, пълно щастие няма!![]()
Eli2356 (02-07-2014)
Fafa (02-07-2014)