Най-големият банков обир
http://www.capital.bg/biznes/finansi...www.dnevnik.bg
Защо не трябва да се покрият всички депозити в КТБ
http://www.capital.bg/politika_i_iko...?ref=cheteno24
Най-големият банков обир
http://www.capital.bg/biznes/finansi...www.dnevnik.bg
Защо не трябва да се покрият всички депозити в КТБ
http://www.capital.bg/politika_i_iko...?ref=cheteno24
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първоначално написано от bobi_cz
и какво стана с бареката , къде се покри никъде не го дават из ефира , не прави изказвания
явно резултата от изборите не му повлия добре , или е заминал за БрюкселЗа този коментар съм предупреден от модераторите, че съм спорил и обиждал друг потребител! Някой от вас вижда ли някаквъв спор изобщо?И той дълго време се пънеше, че ще става министър-председател, а после смени плочата и си остана "само" евродепутат.
Мисля, че му секна кранчето от КТБ и сега ще разчита само на заплатката от Европарламента. Партията му сигурно ще се разпадне бе пари. Факт е, че те бяха цяла коалиция, но
никой не взима думата.
bobi_cz , ние с теб не сме спорили, но някой е докладвал този наш "спор". Да не се окаже, че форума е собственост на Бареков?
Защото от нашият разговор с теб, само той би се почувствал засегнат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не съм спорил с теб и не съм докладвал нищо, но за какво става въпросЗа този коментар съм предупреден от модераторите, че съм спорил и обиждал друг потребител! Някой от вас вижда ли някаквъв спор изобщо?
bobi_cz , ние с теб не сме спорили, но някой е докладвал този наш "спор". Да не се окаже, че форума е собственост на Бареков?
Защото от нашият разговор с теб, само той би се почувствал засегнат.
може ли да го е направил някой друг , пък и не виждам никаква причина
Тъй закончето новото вече списано, да видим веждичката как ще гласува, тоз като е в конфликт на интереси, за него поне знаем, знаем че на герб сметките са там, и колко други дет не знаем, как да им вярваме че не глрасуват за себе си.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Вчера се оказах прав,като писах че отново с нашенското правосъдие пешкира ще опере най-безгласната буква..........
именно някаква си касиерка от която нищо не зависи.................................
http://www.standartnews.com/balgariy...tb-246016.html
Главния касиер на банка си е фигура, не е като касиерка в супера.
Без нея нищо не може се направи, както и е можела да откаже да влезе в схемата, нали така.
Да не се окаже , че тез са го работили Василев.
Да припомня и за главния касиер на Алфа банк дето още текат някакви дела, че си беше ограбил трезора.
Звездолин (14-07-2014), Spekulanta (14-07-2014)
Дали може да разпореди теглене на 200 милиона..................като е такава фигура............
твърде се съмнявам ...........
То стана ясно че това е за периода 2011-2014, като най-голямата сума 150 милиона е края на 2011г.
Да може, главния касиер на банката доколкото знам разпорежда
Доста се съмнявам да има такива правомощия..............
................![]()
Ти симпатизантите, на Бареков не можеш да ги разубедиш от вярата им , че човека сам си е направил кампанията , както и сам е събрал електорат без да има париХората просто са видели политическия му гений и са го последвали
![]()
Айде ако си получил пари от него и си гласувал за него , ще го разбера - продал се човека, така решил
Друг е въпроса колко ограничен и заблуден трябва да е човек за да се възхищава на Барекова , и да твърди че е постигнал всичко без париче това беше една от най-платените кампании до сега, дори за хвърлените пари събрана прекалено малко гласове
![]()